Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: WindowsΣφάλμα στην εγκατάσταση των Windows 10 home (memory management error=
Tasos Filippou ρώτησε πριν 3 έτη

Πώς μπορώ να το διορθώσω; 

5 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα Τάσο

Ο υπολογιστής αυτή τη  στιγμή τρέχει κάποιο λειτουργικό; Αν ναι, κάνε έναν έλεγχο στις μνήμες με τις οδηγίες που θα βρεις εδώ.

Αν ο υπολογιστής είναι καινούργιος και έχεις πολλές μνήμες, κάνε δοκιμές με κάθε μια μνήμη μεμονωμένα. Επίσης, δοκίμασε να αφαιρέσει τη CMOS μπαταρία της μητρικής για να γίνει reset το BIOS.

Tasos Filippou απάντησε πριν 3 έτη

Για να καταλάβεις καλύτερα, έκανα μια επαναφορά συστήματος στα Windows 10 που έχω, και μετά την ολοκλήρωση εγκατάστασης, την ώρα που βγήκε το μενού για να επιλέξω γλώσσα κλπ κόλλησε και αναγκάστηκα να τον κλείσω και να τον ξανά ανοίξω. Και τότε ήταν που μου έβγαζε αυτό το σφάλμα. Μπήκα επίσης από bios μπας και αλλάξει τίποτα και με έβγαλε κάποιες επιλογές που δεν ήξερα τι να επιλέξω 

geor anast απάντησε πριν 3 έτη

Δοκίμασε τα κάνεις "Load BIOS Defaults" πατώντας F9 εάν η μητρική σου έχει κάποιο παλιό american megatrends BIOS ή θα το βρεις στην καρτέλα Exit.

Tasos Filippou απάντησε πριν 3 έτη

Το έκανα δεν κάνει κάτι. Προχωράει μετά κανονικά και μου βγάζει επιλογές για γλώσσα στα Windows είτε στα ελληνικά είτε στα αγγλικά και πιο κάτω ένα κουμπί επόμενο. Εδώ τώρα δε μπορώ να επιλέξω τίποτα έχει παγώσει ο κενσορας από το ποντίκι δε φαίνεται. Και όταν κάνω επανεκκίνηση μου βγάζει ότι τα Windows δε φορτώθηκαν σωστά 

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Τάσο, δοκίμασες να κάνεις τα δύο βήματα που ανέφερα παραπάνω;