Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Android Κινητά/TabletΣχετικά με ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω με τα Windows 10
TheLordR Gaming ρώτησε πριν 3 έτη

Γειά σας και συγνώμη που σας ενοχλώ τέτοια ώρα αλλά θα ήθελα να μου λύσετε μία απορία στο βίντεο που δείξατε για τα Windows Update το κάνω έτσι όπως το δείξατε αλλά όταν τελειώνει η εγκατάσταση μου ζητάει κλειδί τι να κάνω; Το βίντεο που αναφέρω ανέβηκε πριν 11 μήνες. 

4 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Καλημέρα φίλε μου

Αναφέρεσαι στη δωρεάν αναβάθμιση από Windows 7 σε 10;

Ακολούθησες σίγουρα τη σωστή διαδικασία; Το δοκίμασα κι εγώ και δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα.

Μήπως έκανες καθαρή αντικατάσταση αντί για αναβάθμιση; Μπορείς να μου περιγράψεις περιληπτικά τα βήματα που ακολούθησες;

TheLordR Gaming απάντησε πριν 3 έτη

Έκανα το back up μετα άνοιξα το link που είπατε το κατέβασα δηλαδή πάτησα άμεση λήψη εργαλείου έγινε η προετοιμασία πάτησα Αποδοχή στους όρους άδειας φυσικά και τους διάβασα προσεκτικά... Και πάτησα μετά άμεση αναβάθμιση αυτού του υπολογιστή έκανε κανένα 30λεπτο και μετά μου ζητούσε κειδι... Ενώ στην προηγούμενη ευδομαδα το έκανα σε ένα άλλο laptop και δούλεβε τέλεια δεν ξέρω τι να πω αυτά καλό απόγευμα χαιρετίσματα από Θάσο. 

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Τα Windows 7 που είχες εγκατεστημένα ήταν ενεργοποιημένα με κανονική άδεια ή σπασμένα; Θα μπορούσες να τα εγκαταστήσεις ξανά, αφού έχεις κλειδί, και να δοκιμάσεις από την αρχή την αναβάθμιση. 

TheLordR Gaming απάντησε πριν 3 έτη

Εντάξει ευχαριστώ πολύ.