gtalex ρώτησε πριν 8 έτη

Καλησπέρα Άγγελε,
θέλω να μου απαντήσεις σε παρακαλώ σχετικά με το LattePanda, όπου το βρήκα άκρως ενδιαφέρουσα πρόταση και φθηνή λύση και μάλιστα με Windows.Δε ξέρω αν έχει πέσει στο χέρια σου το συγκεκριμένο προϊόν ώστε να έχεις μία πραγματική αξιολόγηση του , αλλά θεωρείς ότι στη τιμή του αξίζει να το πάρει κάποιος που δε θέλει πολλά από έναν υπολογιστή;Αν θέλω να το αποκτήσω η αγορά γίνεται από την ιστοσελίδα Kickstarter.com;Σε κάθε μία από τις διαθέσιμες εκδόσεις του προϊόντος γράφει εκτιμώμενη παράδοση  Μάρτιος 2016, δηλαδή τότε θα παραδοθεί;Ποια από τις εκδόσεις θεωρείς τη καλύτερη βάση τιμής/απόδοσης;Στο άρθρο σου τι εννοείς ότι έχει ξεπεράσει το 90% του στόχου χρηματοδότησης του;
Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων!

5 Απαντήσεις

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 8 έτη

Δεν υπάρχει κάτι φθηνότερο με windows 10. Ναι από εκεί θα το πάρεις. Θα αρχίσει να παραδίδεται μετά τον Μάρτιο του 2016. Η κάθε έκδοση έχει τα δικά της χαρακτηριστικά που αναφέρονται στον οδηγό, δες τι χωρητικότητα χρειάζεσαι, αν χρειάζεσαι και τα καλώδια μαζί και δες ποιο σε συμφέρει καλύτερα.
Σημαίνει ότι άμα χρειαζόταν χρηματοδότηση 100€, έχει καλύψει τα 91€

gtalex απάντησε πριν 8 έτη

Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση.2 ερώτησεις ακόμα απλά για να ξεκαθαρίσω και αν γνωρίζετε.Να μη το αναμένουμε πριν τον Μάρτιο, σωστά;Και επίσης, βέβαια δε ξέρω κατά πόσο με αφορά το κομμάτι της χρηματοδότησης που ήδη ρώτησα και θα ξανά ρωτήσω, ουσιαστικά μέσω της αγοράς που θα κάνω χρηματοδοτώ για να φτιαχτεί;Όπως φυσικά απ' ότι έχω δει έχουν αγοράσει πολλοί.
Σας ευχαριστώ και πάλι εκ των προτέρων!

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 8 έτη

Όχι σε καμιά περίπτωση πριν τον Μάρτιο. Ναι, χρηματοδοτείς την καμπάνια και ως αντάλλαγμα παίρνεις το προϊόν όταν θα είναι έτοιμο.

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 8 έτη

Σε πολλές καμπάνιες, πάντως η ημερομηνία είναι ενδεικτική. Δεν αποκλείεται να παραλάβεις το προϊόν αρκετούς μήνες αργότερα από το Μάρτιο που αναφέρουν.

Δες εδώ πώς λειτουργούν οι αγορές στο Kickstarter.

gtalex απάντησε πριν 8 έτη

Σας ευχαριστώ πολύ για τις κατατοπιστικές απαντήσεις σας!Καλά Χριστούγεννα και καλή χρονιά να έχετε!