Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Android Κινητά/TabletΤέλος υποστήριξης Netflix σε παλαιότερες συσκευές
p4n0s86 ρώτησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα, έχω ένα τάμπλετ αρκετά καλό με mHDMI που το είχα πάρει το '16 και το χρησιμοποιούσα για να βλέπω Netflix στο σαλόνι που δεν έχω smart tv. Δυστυχώς το Netflix μας έριξε άκυρο πλέον και για κάποιο λόγο άρχισε να αφαιρεί την υποστήριξη σε παλαιότερες συσκευές (και μάλιστα είπαν από 1/12 αλλά σε μένα δεν παίζει από χθες).

Δοκίμασα και μέσω browser (chrome, firefox), αλλά στο site στη mobile έκδοση με παραπέμπει στο app (το οποίο δεν υποστηρίζεται πλέον στη συσκευή), ενώ σε έκδοση για υπολογιστές σε chrome κάνει μόνιμο loading, ενώ σε firefox βγάζει playback error. Υπάρχει κάποιος τρόπος να συνεχίσω να βλέπω στη συσκευή ή θα με αναγκάσει να ξοδευτώ στα καλά καθούμενα τώρα και να καταφύγω σε άλλους τρόπους;

4 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα Πάνο

Δοκίμασε να κατεβάσεις την εφαρμογή από εδώ και όχι από το Google Play. Δυστυχώς, δεν υπάρχει κάτι άλλο που μπορείς να κάνεις.

p4n0s86 απάντησε πριν 4 έτη

Το θέμα είναι θα παίζει; Γιατί την εφαρμογή την είχα ήδη εγκατεστημένη και σταμάτησε να λειτουργεί, δεν είναι το πρόβλημα μου ότι δεν την βρίσκω δηλαδή για εγκατάσταση στο store.

p4n0s86 απάντησε πριν 4 έτη

Έγινε Γιώργο, παίζει! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια!

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Καλή συνέχεια!