Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΤι με συμφέρει??
Panos Bizanis ρώτησε πριν 8 έτη
Καλημέρα , 

Χρειάζομαι μια βοήθεια σε απόψεις για την αγορά ενός λάπτοπ.  Έχουμε και λέμε , το χρειάζομαι για οικιακή και επαγγελματική χρήση ,  i7 , σπεκς για gaming αδιάφορα,  ένα σχετικά ελαφρύ(<=2kg),καλή αυτονομία  και οθόνη από 15”6” και πάνω.(Όλα τα προηγούμενα επιθυμητά χαρακτηριστικά είναι τα ιδανικά, όχι τα πραγματικά ίσως..)  Το διαθέσιμο budget θα είναι μεταξύ 650-850 Ευρώ(max όμως).

Ένα ακόμη στοιχείο ,  αυτή η μελλοντική αγορά δεν θα γίνει από Ελλάδα αλλά από Αμερική. Οπότε αρκετά μοντέλα έχουν διαφορά στις τιμές (άρα το αναμενόμενο για Αμέρικα budget θα είναι 870-1150 $).

Ποια λοιπόν είναι κατά τη γνώμη σας η καλύτερη λύση??(τείνω προς lenovo)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων και περιμένω σύντομα νέα σας 

Καλή συνέχεια σε όλους

5 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 8 έτη

Πάνο, καλησπέρα

Γράψε μου το site από το οποίο σκοπεύεις να ψωνίσεις στην Αμερική, για να σου βρω ένα laptop με τιμές σε δολάρια, ώστε να είναι εντός του budget σου.

Δεν μπορείς να υπολογίσεις τη διαφορά στην τιμή από ευρώ σε δολάρια μόνο με την ισοτιμία, καθώς υπάρχουν δασμοί και άλλες επιβαρύνσεις από τους εισαγωγείς.

Συν ότι στην Αμερική υπάρχουν υπολογιστές με επεξεργαστές και χαρακτηριστικά που δεν έχουν ακόμα έρθει στην Ελλάδα.

Panos Bizanis απάντησε πριν 8 έτη

Γεια σου Άγγελε,

Η αγορά όπως έγραψα δεν θα γίνει από Ελλάδα, αλλά από Αμερική. Δηλαδή θα αγοραστεί στην Αμερική. Για το τελευταίο σχόλιό σου, συμφωνώ απολύτως, γι αυτό το λόγο θέλω να διαβάσω διάφορες απόψεις.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σου

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 8 έτη

Ναι, το καταλαβαίνω αυτό που λες.

Το θέμα είναι, δεν έχεις κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα κατά νου, από το οποίο θα γίνει η αγορά στην Αμερική?

Δεν θα σε βοηθήσει σε τίποτα να σου κάνω μια πρόταση έτσι στον αέρα, χωρίς να μπορώ να δω συγκεκριμένες τιμές σε συγκεκριμένο κατάστημα στην Αμερική και να συγκρίνω χαρακτηριστικά.

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 8 έτη

Αυτή είναι η καλύτερη πρόταση για τις ανάγκες σου: Lenovo Z510