Ηρακλης Αντωνιου ρώτησε πριν 3 έτη

καλησπέρα ...εδώ και κάτι μέρες έχω πρόβλημα με το πληκτρολόγιο... δεν γράφει τίποτα απλά αλλά πατάω και αλλά κάνει ...μετά από λίγο συνέρχεται μόνο του και μετά από λίγο πάλι τα ίδια ...το έβαλα στην smart tv και εκεί δουλεύει κανονικά τη μπορεί να φταίει ?...το πληκτρολόγιο είναι το Motospeed Inflictor CK104 RGB Red ...

4 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα Ηρακλή, μήπως έχεις πατημένο κάποιο πλήκτρο όπως το Fn και σου έχει δώσει άλλες συντομεύσεις στο πληκτρολόγιο σου? Δοκίμασε εάν μπορείς και με ένα δεύτερο πληκτρολόγιο για να βεβαιωθούμε..

Ηρακλης Αντωνιου απάντησε πριν 3 έτη

δεν έχω δεύτερο πληκτρολόγιο αλλά το δοκίμασα στην tv το πληκτρολόγιο και δουλεύει κανονικά ....όταν το κάνει παρατήρησα ότι δεν δουλεύει και το ποντίκι στο chrome πατάω να ανοίξω μια ιστοσελίδα με το ποντίκι και δεν δουλευει ...το ίδιο κάνει και στο youtube πατάω να κάνει παύση με το ποντίκι και δεν κάνει ...νομίζω ότι κάτι γίνετε με τα windows...υπάρχει κάποια ρύθμιση που θα μπορούσε να το κάνει αυτό ?...

Χρήστος Δρακάκης απάντησε πριν 3 έτη

Μια πιθανή αιτία είναι η αποσύνδεση (και μετά επανασύνδεση) από το USB, εφόσον όπως λες το πρόβλημα συμβαίνει και με το πληκτρολόγιο και με το ποντίκι. Έχεις ήχο στο PC? Θα ακούς τον ήχο σύνδεσης/αποσύνδεσης.
Δοκίμασε να τα συνδέσεις σε άλλες θύρες USB, και κυρίως σε θύρες διαφορετικού τύπου. Οι θύρες USB 1.1/2.0 είναι μαύρες, οι 2.0/3.0 μπλε και οι 3.1 ανοιχτό μπλε. Δεν υπάρχει ζήτημα δυνατότητας μεταφοράς δεδομένων, γιατί τόσο τα πληκτρολόγια και με το ποντίκια μεταφέρουν ελάχιστα δεδομένα, οπότε κάθε τύπος USB αρκεί. Αν πχ τα έχεις στις μπλε, δοκίμασε να τα συνδέσεις στις μαύρες, ιδανικά αυτές δίπλα στα PS/2 ports. Αυτό σου αφήνει ελεύθερες και τις μπλε για συσκευές που ίσως χρειάζονται το bandwidth. Ακόμα δοκίμασε να τα βάλεις και σε διαφορετικό USB header το καθένα.

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 3 έτη

Ηρακλή, ναι δοκίμασε και σε άλλες usb θύρες του υπολογιστή σου...