Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: WindowsΥπάρχει διαδικασία αντιγραφής αρχείου (π.χ από την επιφάνεια εργασίας), επιλέγοντας μία φορά το copy-paste, σε δύο διαφορετικά αποθηκευτικά μέσα ταυτόχρονα?
Makis Elvanidis ρώτησε πριν 9 έτη

Χαίρεται κε. Κυρίτση και σας ευχαριστώ για την εξαιρετική ενημέρωση που μας προσφέρετε!
Το ερώτημά μου αφορά στη δυνατότητα, ταυτόχρονης αντιγραφής (αποθήκευσης) ή διαγραφής αρχείου, με μία μόνο ενέργεια, από δύο διαφορετικές θέσεις και συγκεκριμένα: Στο partition D του υπολογιστή, όπως και σε εξωτερικό USB δίσκο υπάρχει ταυτόσημη οργάνωση φακέλλων με τα περιεχόμενα σε αυτούς αρχεία, όπως κείμενα, videos & photos.  
Συγκεκριμένα: Ένα αρχείο κειμένου για παράδειγμα, μεταβάλλεται ή πρόκειται να διαγραφεί από τον φακελλό του στο D. Μπορεί η αποθήκευσή του (μετά την μεταβολλή που υπέστη), ή η διαγραφή του να γίνει ταυτόχρονα και στον εξωτερικό δίσκο που το περιέχει; Το ίδιο βέβαια και αντίστροφα: Οιαδήποτε ενέργεια, όπως μετατροπή, διαγραφή ή αντιγραφή να επιτυγχάνετα με μία φορά στη μία εκ των δύο αποθηκευτικών θέσεων και να μην επαναλαμβάνεται ανοίγοντας και την άλλη (διαμέρισμα D ή εξωτερικό δίσκο); Δηλαδή η μία να παρακολουθεί αυτόματα και να ενημερώνεται και αυτό να συμβαίνει αμφίδρομα (πότε από το D, πότε από τον εξωτερικό δίσκο). 
Ευχαριστώ!
> O.S Windows 10

2 Απαντήσεις

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 9 έτη

Μπορεί να γίνει με συγχρονισμό των φακέλων. Μπορείς να ρίξεις μια ματιά εδώ
Δεύτερη λύση είναι με το one drive που υπάρχει ήδη στα 10. Απλά σε αυτή την περίπτωση ο συγχρονισμός γίνεται με το cloud.

Makis Elvanidis απάντησε πριν 9 έτη

Καλησπέρα σας,
Ευχαριστώ για την απάντησή σας!