Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Υπολογιστής / HardwareΥπερβολικα χαμηλα Fps για καλο υπολογιστη
themasternik ρώτησε πριν 8 έτη

Χαιρετε,
Ο υπολογιστης που εχω ειναι intel i7-6700,z170a m3 motherboard,msi gtx 980ti(η κοκκινη),hypex 2x8 ram,corsaid 600w psu,coolermaster seidon υδροψυξη,ssd 120gb και hdd 1tb 
Το θεμα μου ειναι οτι στα παιχνιδια (π.χ csgo) εχω περιπου 60fps ενω με παρομοιο συστημα αλλοι εχουν τουλαχιστον 300fps, στο h1z1 εχω περιπου 20fps που ειναι επισης πολυ λιγα για τετοιο συστημα
Εχω δοκιμασει σχεδον τα παντα στο ιντερνετ (flash motherboard bios,install/reinstall graphic drivers,απενεργοποιηση v-sync και αλλα πολλα) χωρις κανενα αποτελεσμα.Ειναι σαν να μην δουλευει καθολου η καρτα γραφικων(επισημαινω οτι δουλευουν κανονικα οι ανεμιστηρες) στα παιχνιδια και να δουλευουν μονο τα γραφικα του επεξεργαστη.
Ερωτω λοιπον αμα γνωριζεται γιατι γινεται αυτο.Μηπως δεν επαρκει το τροφοδοτικο και ετσι να μην δουλευει η καρτα γραφικων?
Σας ευχαριστω προκαταβολικα για το χρονο σας

4 Απαντήσεις

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 8 έτη

Δες στο bios σου αν υπάρχει κάτι παρόμοιο με Advanced Chipset Features και  Shared Graphics Memory και αν μπορείς να τα απενεργοποιήσεις από εκεί.

themasternik απάντησε πριν 8 έτη

Δυστηχως τωρα δεν μπορω να μπω ουτε στο bios...στην εκκινηση δεν μου το βγαζει καθολου και οταν το βαζω απο το msi fast boot κολαει ο υπολογιστης

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 8 έτη

Όπως γράφεις και στο tag σου, προφανώς κάτι πάει στραβά. Αν δεν έχεις πρόσβαση στο bios καλύτερα να επικοινωνήσεις εκεί που τον αγόρασες για service.

themasternik απάντησε πριν 8 έτη

Τελικά βρήκα τι έφταιγε.Στο socket του επεξεργαστή είχαν στραβωσει κάτι pins.Το πήγα στο E-Shop τώρα ελπιζω να το καλύψει  η εγγύηση η κάποια φτηνή επισκευή.