Γεια σας!Ο φορητος μου υπολογιστης που εχει windows xp πριν απο λιγες μερες ενω ημουν στο ιντερνετ ¨παγωσε" , δεν μπορουσα να κανω τιποτα με το ποντικι ουτε με εντολες απο τα πληκτρα! στην αρχη νομιζα οτι ζεσταθηκε και κολλησε αλλα τελικα κολλαει καθε φορα που προσπαθω να μπω στο ιντερνετ χρησιμοποιωντας το καλωδιο του conn-x!ενω με το ασυρματο συνδεεται κανονικα οταν παω να συνδεσω το καλωδιο ή θα "παγωσει" ή θα μου εμφανισει την ενδειξη αγνωστη pci συσκευη. Το avast οπως και το hitmanpro δεν βρισκει τιποτα υποπτο, οποτε που μπορει να ειναι το προβλημα? στην καρτα δικτυου, στα windows οποτε να παω για format ή ειναι προβλημα στον υπολογιστη και να τον στειλω για ανακυκλωση?
Μπορει να φταινε παλιοι drivers η' να σε μπλοκαρει καποιο προγραμμα.
οδηγος για το πως να βρεις drivers
https://www.pcsteps.gr/tutorials/windows/233-drivers-unknown-device
και αυτο ειναι οι οδηγιες της Microsoft
http://support.microsoft.com/kb/314464/el
ακολουθησα τις οδηγιες του https://www.pcsteps.gr/tutorials/windows/233-drivers-unknown-device αλλα το vendor id που βγαζει στο αναγνωριστικα υλικου ειναι 0043 και η σελιδα PCI Database δεν βρισκει τιποτα για αυτο το id!
αν δεν βρω τους drivers και κανω απλα format θα λυθει το προβλημα?
Δοκίμασε να κάνεις boot με το ubuntu live CD ή USB και να δεις αν σου κολλάει και τότε το σύστημα χρησιμοποιώντας το καλώδιο.
Αν δεν κολλάει, σημαίνει πως κάτι έχει στραβώσει στα Windows, και άρα ένα format θα σε σώσει.
Αν κολλάει και στο Ubuntu, τότε είναι πρόβλημα hardware και θα πρέπει να απευθυνθείς σε εξουσιοδοτημένο service.
Please login or Register to submit your answer