Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Προγράμματα / SoftwareΧάθηκαν οι Drivers στο Laptop. (ΕΠΕΙΓΟΝ)🚨
Κωσταντίνος Τσιαντός ρώτησε πριν 2 έτη

Καλησπέρα, έχουμε πρόβλημα με το laptop (SONY VAIO 2014) του πατέρα μου στους Drivers.

  • Είχα εγκαταστήσει ένα εργαλείο το scp toolkit, για να συνδέσω ένα DUALSHOCK4 και κατά λάθος διέγραψα τον Bluetooth Driver. Προσπάθησα να τον ξανά εγκαταστήσω αλλά δεν έγινε τίποτα. Μετά από όλα αυτά αποφάσισα να καταργήσω το εργαλείο.
  • Αυτή την στιγμή (Δεν, 15 Αυγ 2022) δεν βρίσκει κανένα ΔΥΚΤΙΟ 🤯, έτρεξα το πρόγραμμα αντιμετώπισης προβλημάτων δυκτίου και δεν αναγνωρίζει το πρόβλημα.

Σημείωση:Το laptop λίγες μέρες πριν είχε βραχεί λίγο η κάτω                επιφάνεια έβγαλα την μπαταρία το στέγνωσα και μετά λειτουργείας κανονικά.
Πρέπει οπωσδήποτε να βρούμε μια λύση γιατί ο βασικό μας laptop και έχει πολλά αρχεία που τα χρειάζονται οι γονείς μου.
Θέλω να μου πείτε τι έχει γίνει και να μου δόσετε μια λύση.

3 Απαντήσεις

Deleted User απάντησε πριν 2 έτη

Από άλλο pc μπες στο σάιτ της sony και ψάξε τον driver ,σύμφωνα με το μοντέλο του λάπτοπ (σειριακό αριθμό) και το λειτουργικό του. Θα τον περάσεις σε ένα στικάκι ,και θα πας στο λάπτοπ σου να τον εγκαταστήσεις.
 
Ή δοκίμασε να συνδεθείς στο ιντερνετ με ασύρματη usb κάρτα δικτύου ή καλώδιο Ethernet .  Αφού βρεις δίκτυο ,αν χρειάζεται μπες στο windows update και κάνε έλεγχο για Ενημερώσεις ,μπας και κατέβει με αυτό τον τρόπο.

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 2 έτη

Καλησπέρα Κωνσταντίνε, πολύ πιθανό να διέγραψες μαζί και τον driver του δικτύου σου. Όπως σου είπε και ο Δημήτρης, ψάξε στο site του κατασκευαστή από κάποια άλλη συσκευή για να βρεις τον driver..Εάν και πάλι το πρόβλημα δεν λυθεί, τότε ίσως έχει υποστεί κάποια ζημιά από το νερό που είπες ότι έπεσε καθώς η κάρτα δικτύου βρίσκεται συνήθως στο κάτω μέρος της συσκευής..

Κωσταντίνος Τσιαντός απάντησε πριν 2 έτη

Ευχαριστώ πολύ.