Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΕρωτήσειςΧάνω Mbps με επέκταση του ρούτερ
Vaggelis Pontikakis ρώτησε πριν 5 έτη
Καλησπέρα σας,πριν μερικές μέρες μετακόμισα δίπλα ακριβώς από το πατρικό μου και για να μην βάλω καινούρια γραμμή τηλεφώνου,αγόρασα το TP-LINK TL-WR841N και με καλώδιο πήρα ίντερνετ από δίπλα.Όλα καλά με την σύνδεση αλλά χάνω 10 mbps..έκανα μέτρηση στο πατρικό με καλώδιο και δείχνει 22..ενώ με καλώδιο στο νέο σπίτι δείχνει 8-9…τι τρέχει?γιατί τόση απώλεια?κατα την μέτρηση ήταν όλες η ασύρματες συσκευές εκτός!

3 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 5 έτη

Καλησπέρα Βαγγέλη είναι λογική μία μείωση της ταχύτητας. Τι απόσταση υπάρχει μεταξύ των δύο συσκευών? Ρίξε μία ματιά και στους παρακάτω οδηγούς μας:

Προβλήματα WiFi – Τι Επηρεάζει τη Σύνδεσή μας


https://www.pcsteps.gr/1328-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8D%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%BF-%CF%83%CE%AE%CE%BC%CE%B1-wifi-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%8D/

Vaggelis Pontikakis απάντησε πριν 5 έτη

Γεια σου Γιώργο,μόλις κατάλαβα ότι επειδή συνέδεσα  το δικό μου καλώδιο πάνω στου πατέρα μου τον διαχωριστή,η ταχύτητα η οποία έρχεται από το ρούτερ που είναι 22αρα ”σπάει” σε 10.5 και 10.Και αυτό συμβαίνει μόλις ανοίξει ο πατέρας μου τον δικό του υπολογιστή ,αλλιώς παίρνω εγώ το 100% και έχω 22…
Σε ευχαριστώ πάντως για την έγκαιρη αλλά και έγκυρη απάντηση σου!

Dimitris απάντησε πριν 5 έτη

Απ τα λεγόμενά σου καταλαβαινω οτι μάλλον κάτι έχεις συνδέσει λάθος. Δεν δικαιολογείτε να χάνεις τόσο όταν ανοιγει δεύτερο pc οπως λες.Πως έχεις συνδέσει τα καλώδια? Καλό ειναι να κάνεις μια αναλυτική περιγραφή. 
Για ποιον διαχωριστή μιλάς?