Dr. S.Xinias ρώτησε πριν 7 έτη

Καλησπερα σας, θελω να αγορασω καινουριο pc και οντας πρακτικα "ασχετος" με τις νεες τεχνολογιες των επιμερους κομματιων ενος υπολογιστη, χρειαζομαι τα φωτα σας.
Σκεφτομαι να διαθεσω ενα μπατζετ απο 500€ έως 900€(συμπεριλαμβανομενου του λογισμικου, το οποιο θελω να ειναι windows, εκτος των περιφερειακων που ηδη εχω), για ενα pc ,το οποιο θα στεκεται αξιοπρεπως χωρις καθυστερησεις και κολληματα μεσα στα επομενα 5 χρονια. Με ενδιαφερει σε αυτη τη φαση να μπορω να παιξω F1 2016 και το GTA V σε φουλ γραφικα και 60fps, για την αναλυση οθονης που διαθετω (samsung le19a656a1d  , HD με αναλυση 1440x900) μιας και δεν σκοπευω να αναβαθμισω την οθονη.Ακομη, δουλευω ερασιτεχνικα photoshop και θα ηθελα να ασχοληθω και με το premiere, επισης ερασιτεχνικα, πραγμα που δεν καταφερα με το laptop που ηδη διαθετω (i3 στα 2.26ghz, 6gb ram ddr3, 512mb hd ati radeon). Τελος, θελω να παρακολουθω livestreaming στο ιντερνετ σε hd, χωρις προβληματα. (με την προϋποθεση πως η συνδεση μου ειναι vdsl και αρκετα καλη σε ping και τα σχετικα)
Γενικα δεν ειμαι της φιλοσοφιας να αγοραζω καθε χρονο καινουριο μηχανημα. Θελω να αγορασω κατι value for money το οποιο θα μου βγαλει οσα περισσοτερα χρονια γινεται. Ενδεικτικα, το laptop μου το αγορασα πριν 6 χρονια 500 ευρω και μεσα σε αυτο το διαστημα απλως εβαλα επιπλεον 4gb ram. Δεν θα το αλλαζα, αλλα καηκε η μητρικη. Δεν θα ξαναπροτιμησω laptop, καθως η φορητοτητα δεν μου ειναι απαραιτητη. Θα ηθελα να εχω τη δυνατοτητα μελλοντικης αναβαθμισης των επιμερους αν το κρινω απαραιτητο, αλλα σιγουρα οχι στα επομενα 1-2 χρονια. 
Εαν θελετε, δωστε μου και μια επιλογη με το καλυτερο κατα τη γνωμη σας συνολο για τη χρηση που σας περιγραφω, ανεξαρτητως μπατζετ, ετσι για να εχω μια αποψη του κατα ποσο ειναι ρεαλιστικες οι απαιτησεις μου.
Ευχαριστω! 

1 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα φίλε μου, Η σύνθεση των 900ων ευρώ στον οδηγό αγοράς υπολογιστή θα σε καλύψει πλήρως.