Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Ερωτήσεις΄Ήχος μετά από την αντιμετώπιση προβλημάτων.
Λάζαρος Ιωαννίδης ρώτησε πριν 3 έτη

Χαίρετε
Laptop ΗΡ 620 (λίγο αρχαίος)- WIN 10 - Ξεκινάω την διαδικασία αντιμετώπισης προβλημάτων ήχου γιατί ξαφνικά έπεσε ο υπολογιστής σε κατάσταση μουγκαφόν. (όχι μετά από update - έτσι ξαφνικά).Μου ζητάει να επιλέξω την συσκευή των ηχείων, και αφού κάνει διάφορα ο υπολογιστής στο τέλος μου λέει "θα δοκιμάσουμε κάτι" - "Αναπαραγωγή δοκιμαστικών ήχων" - Πατάω ΟΚ και ο υπολογιστής παίξει κάποιον ήχο στο δοκιμαστικό. Ανοίγω και το youtube και δουλεύει σωστά. Κλείνω την αντιμετώπιση προβλημάτων και ερχόμαστε πάλι στην κατάσταση του μουγκαφόν. - Έκανα επανεκκίνηση, τίποτε. Κατέβασα τους drivers δεν έγινε τίποτε διαφορετικό. Στο τέλος της αντιμετώπισης μου βγάζει να αποθηκεύσω αν θέλω ένα αρχείο με διάφορα που για εμένα είναι κινέζικα. Δεν μπορώ φυσικά να σας στείλω το αρχείο pdf από εδώ. Θα σας το στείλω με e-mail. Αν μπορείτε να βοηθήσετε θα ήμουν ευγνώμων. 

3 Απαντήσεις

Λάζαρος Ιωαννίδης απάντησε πριν 3 έτη

Τώρα που το κοιτάω πάλι διαπίστωσα ότι μόλις ανοίγω την αντιμετώπιση προβλημάτων ήχου πριν καν με βάλει στην ερώτηση "για ποια συσκευή θέλετε να εκτελέσετε την αντιμετώπιση προβλημάτων" ο ήχος έρχετε. Μόλις την κλείσω χάνετε.
Θα λαλησω - βοήθεια plz

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 3 έτη

Καλημέρα Λάζαρε..περίεργο το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις...ρίξε μία ματιά εδώ, από ότι είδα το λύνουν το πρόβλημα..

 

Λάζαρος Ιωαννίδης απάντησε πριν 3 έτη

Έκανα όλα όσα είπαν οι ειδικοί (αν και τα περισσότερα ήδη τα είχα δοκιμάσει). Έκανα και μερικά άλλα κουφά που βρήκα στο YouTube. Δεν κατάφερα να διορθώσω το πρόβλημα. Περίπου 10 γεμάτες ώρες μου πήρε να αγωνίζομαι. Στο τέλος το format λύνει τα πάντα. Ένα format τη μέρα το γιατρό τον κάνει πέρα.
Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. :)