Εγώ ρώτησε πριν 4 έτη

Θέλω να πάρω υπολογιστή όμως δεν μου αρέσουν οι πύργοι και όλα όσα χρειάζεται .. Θέλω στο χώρο να έχω μόνο την οθόνη και το πληκτρολόγιο και τα υπόλοιπα σε άλλο δωμάτιο. Μάλλον θέλω πολλά , είμαι άσχετη.. Γίνεται κάτι τέτοιο με ασύρματη σύνδεση; Έχω 4 pc το πρώτο απο το 2005 δεν αναβαθμίζεται και είναι αργό τα άλλα τα πήρα αφού στο δεύτερο έγινε μπλε οθόνη και όταν πήρα το τρίτο με την βοήθεια σας ξύπνησα το προηγούμενο ..το άλλο δεν ανοίγει η οθόνη ενώ φαίνεται να δουλεύει..το δοκίμασα να συνδεθεί σε αλλο pc αλλά τίποτα και ο τελευταίος δεν ανοίγει καθόλου από σήμερα.. φαίνεται μόνο ότι πηγαίνει ρεύμα να το κουμπί δεν ανάβει..Σας κούρασα αλλά τα γράφω για να με βοηθήσετε στο θέμα με τον επιτραπέζιο.. Μακάρι να γινόταν αυτό που θέλω.

1 Απαντήσεις

Χρήστος Δρακάκης απάντησε πριν 4 έτη

Για τα μηχανήματα που δε λειτουργούν, καλύτερα να απευθυνθείς στις εταιρείες απ' όπου τα αγόρασες, ή αν η εγγύηση έχει λήξει, ακόμα και σε κάποιον τεχνικό, έστω και σε κάποιο μαγαζί στην περιοχή σου. Όλο και κάτι θα μπορεί να ανακτηθεί ή να επαναχρησιμοποιηθεί. Δεν αγοράζεις υπολογιστή επειδή αυτός που χρησιμοποιείς παρουσιάζει προβλήματα. Και τι γίνεται με τα αρχεία και τις εφαρμογές σου?
Όσο για... το άλλο, δυστυχώς δε γίνεται. Πρόκειται για υπολογιστές, και όχι terminals. Πού θα συνδέσεις την οθόνη, το πληκτρολόγιο και το ποντίκι δηλαδή? Και καλά, το πληκτρολόγιο και το ποντίκι μπορούν να είναι και ασύρματα (αν και αμφιβάλλω αν η εμβέλειά τους αρκεί για να επικοινωνούν με τον υπολογιστή σε κάποιο άλλο δωμάτιο), αλλά η οθόνη? Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι απλώς μια διευθέτηση του χώρου σου (και των... καλωδίων), πχ τοποθέτηση του tower/mini tower δίπλα ή κάτω από το γραφείο, έτσι ώστε να μην επιβαρύνει αισθητικά το χώρο σου πολύ. Υπάρχουν πιαστράκια ή σπιράλ για το συμμάζεμα των καλωδίων, ενώ κάποια γραφεία έχουν και τρύπες απ' όπου μπορείς να περάσεις τα καλώδια.