Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: LinuxΈλλειψη θεμάτων για Linux!
Georgios Papageorgopoulos ρώτησε πριν 7 έτη

Αγαπητοί φίλοι του PC STEPS γειά σας. Παρατηρείται εδώ και πολύ καιρό έλλειψη θεμάτων για το λειτουργικό Linux και τις εξελίξεις για το συγκεκριμένο λειτουργικό. Γνωρίζω ότι η πλειοψηφία των επισκεπτών του ιστότοπου σας ενδιαφέρεται για τα Windows κυρίως αλλά και για το Android, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και αρκετοί, περισσότεροι απ' ότι νομίζετε, που χρησιμοποιούν αποκλειστικά ή παράλληλα με άλλα λειτουργικά, το Linux. Για να είμαι δίκαιος οφείλω να ομολογήσω την άμεση ανταπόκριση των συνεργατών σας σε οποιαδήποτε ερώτηση όσον αφορά το Linux. Το ζήτημα έχει να κάνει με την θεματολογία και μόνο. Είναι κρίμα να ανατρέχουμε συνέχεια σε άλλα σάϊτ που αναφέρονται εκτενώς στο εν λόγω λογισμικό και όχι στο κορυφαίο PC STEPS την στιγμή μάλιστα που διαθέτει συνεργάτες με πολύ καλή γνώση του αντικειμένου. Παρακαλώ δεχτείτε την άποψη μου ώς διαπίστωση και όχι ώς παράπονο. Σας ευχαριστώ πολύ για την προσοχή σας.

3 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 7 έτη

To "περισσότεροι απ' όσοι νομίζουμε" με κανέναν τρόπο δεν ισχύει. Τα Google analytics αναφέρουν ξεκάθαρα πόσοι επισκέπτες μπαίνουν από Linux, και είναι μόλις το 2.46% τον τελευταίο ένα χρόνο.

Με τον αριμό των συνεργατών που έχουμε αυτή τη στιγμή, μπορούμε να κάνουμε μόνο μία πλήρη δημοσίευση ανά ημέρα. Και δεν γίνεται η μοναδική ημερίσια δημοσίευση να μην αφορά το 97,54% των αναγνωστών.

Georgios Papageorgopoulos απάντησε πριν 7 έτη

Μα Άγγελε δεν μου λές κάτι καινούργιο για τα αποτελέσματα του google analytics. Όμως υποθέτω ότι και τα προηγούμενα χρόνια του σάϊτ τα αποτελέσματα του google analytics πάνω κάτω ανάλογα θα ήταν. Τα θέματα για το Linux εντούτοις ήταν παρόντα και σε ικανοποιητικούς αριθμούς θα έλεγα. Τα αρχεία σας αυτό δείχνουν. Τί άλλαξε; Και στο φινάλε τα ανοικτού κώδικα λογισμικά και λειτουργικά αξίζουν καλύτερης αντιμετώπισης και όχι περιθωριοποίησης, κόντρα στα μονοπώλια των μεγάλων. Ειδικά από σένα Άγγελε, που έχεις δείξει ιδιαίτερη ευαισθησία κατά το παρελθόν. Ένα με δύο ποσταρίσματα ανά μήνα δεν πιστεύω ότι θα έβλαπτε κανένα. Και στο λέω πολύ φιλικά Άγγελε, γιατί οι οδηγοί σας είναι εξαιρετικοί από κάθε άποψη. Και μας λείπουν πολύ.

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 7 έτη

Τα προηγούμενα χρόνια το PCsteps δεν είχε συνεργάτες που χρειαζόταν να πληρωθούν, και μάλιστα εγκαίρως, για τη δουλειά τους. Ήμουν μόνος μου που έγραφα, και έγραφα ό,τι είχα όρεξη.

Αυτή η εποχή έχει περάσει ανεπιστρεπτί, και κάθε δημοσίευση πρέπει να μετράει. Δεν έχουμε posts για χάσιμο, ούτε καν δύο φορές το μήνα. Έχουμε μια ευθύνη στο κοινό μας να δημοσιεύουμε οδηγούς που να ενδιαφέρουν τους περισσότερους, όχι ένα 2-2,5%.