Kostis Avgenakis ρώτησε πριν 8 έτη

Καλησπέρα και πάλι... Άλλη ερώτηση αυτή τη φορά.. Έχω ένα κουτί με Windows 7 και 3 οθόνες. Αγόρασα ένα vga splitter (αν το μωρό λέω καλα) το οποίο δουλεύει μια χαρά για την δουλειά που το θέλω (προβολή εικόνων και αδιάφορη ποιότητας βιντεο).

Η ερώτηση μου είναι υπάρχει κάποιο πρόγραμμα να έχω άλλη εικόνα στην μια οθόνη κ αλλη στην άλλη?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

6 Απαντήσεις

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 8 έτη

Για ποιον λόγο το αγόρασες; Οι περισσότεροι υπολογιστές παίρνουν 2 οθόνες, αρκετοί και 3 χωρίς να χρειαστεί να αγοράσεις κάτι. Τι υπολογιστή έχεις και τι κάρτα γραφικών;

Kostis Avgenakis απάντησε πριν 8 έτη

Εμ δεν ήξερα δεν ρώταγα..είναι η 8600gt.. Αν δεν κάνω λάθος (ειμαι στη δουλειά τωρα). Έχει 2 DVD κ ένα svideo(νομιζω).. Απλά εμένα μ ενδιαφέρει ότι έχω 3 εξωτερικές οθόνες με vga κ θέλω να κάνω αυτό που είπα παραπάνω.. Αν κ νομίζω δε γίνεται..

Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση..

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 8 έτη

Και τώρα είναι σε αναπαραγωγή, δηλαδή και οι 3 δείχνουν ακριβώς το ίδιο και αυτό θέλεις να αλλάξεις; Δοκίμασε winkey + p και επέκταση, λογικά θα σου δουλέψει.

Kostis Avgenakis απάντησε πριν 8 έτη

Ναι..είναι κλώνος η μία της άλλης..Θα το δω αυτό που λες.. Δλδ πχ αν κάνω επέκταση της επιφάνειας μπορώ να έχω στο ένα κομμάτι πχ 1 pp slideshow και στην άλλη ένα άλλο η μήπως γίνεται με κάποιο πρόγραμμα? Η μήπως δε γίνεται.. Αα και τώρα που σε βρήκα πιστεύεις το raspberry pi 2 θα το σηκώσει όλο αυτό? Ευχαριστώ κ πάλι...

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 8 έτη

Ναι, δεν χρειάζεται κάποιο πρόγραμμα.

http://imgur.com/hsr2srA

Χλωμό να σηκώσει πάνω από 2

Kostis Avgenakis απάντησε πριν 8 έτη

Σ ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου.. Να σαι καλά.. Θα το δοκιμάσω κ ο Θεός βοηθός......