Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΕρωτήσειςΈνωση διαμερισμάτων εξωτερικού δίσκου
Ανδρεας Βουλγαρελης ρώτησε πριν 4 έτη

Έκανα κατα λάθος αντίγραφο ασφαλείας των windows σε ένα εξωτ. δίσκο 3ΤΒ και ο δίσκος  χωρίστηκε σε 3 μέρη με χωρητικότητα 32G  .Στο 1ο  διαμ/μα που έγινε  το αντίγραφο, μου βγαζει οτι είναι  32G  FAT32 και είναι  ενεργό,πρωτεύον  διαμ/μα. Στο 2ο  διαμ/μα βγαίνει ο ελεύθερος χώρος που ειχα πριν την διαμόρφωση και γράφει οτι δεν έχει εκχωρηθεί οπως και στο 3ο διαμ/μα που έχει  χώρο όσο ήταν τα αρχεία που διαγράφηκαν. Στο 2ο  διαμ/μα αν κάνω δεξί κλικ τα ενεργά μέρη είναι (νέος απλός τόμος,ιδιότητες και βοήθεια) ενώ στο 3ο διαμ/μα (ιδιότητες και βοήθεια).Υπάρχει κάποιος τρόπος να δημιουργηθεί πάλι η αρχική χωρητικότητα που είχε ο δίσκος(τα αρχεία που διαγράφηκαν δεν με ενδιαφέρουν γιατι  τα έχω σε άλλον δίσκο . Έχω λειτουργικό σύστημα windows 10.
                                                          ευχαριστώ  πολύ                                                                                                         ΒΟΥΛΓΑΡΕΛΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ   

1 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα Ανδρέα

Ο μη εκχωρημένος χώρος δεν είναι διαμέρισμα, αλλά χώρος που δεν χρησιμοποιείται πουθενά. Μπορείς να επεκτείνεις ένα από τα διαμερίσματα που υπάρχουν και να προστεθεί ο χώρος εκεί. Οδηγίες θα βρεις εδώ.

Όσο αφορά το τρίτο διαμέρισμα, αν μπορείς ανέβασε μας ένα screenshot από τη διαχείριση δίσκων. Ανέβασε την εικόνα στο Imgur και στείλε μας τον σύνδεσμο κοινοποίησης.