Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΔιάφοραΉδη χρησιμοποιημένο Email Adress στο PayPal
Theodora Kakepaki ρώτησε πριν 7 έτη

Θέλω να φτιάξω λογαριασμό στο PayPal και μόλις έγραψα (σωστά και επιβεβαιωμένα) το email address μου και τον κωδικό πρόσβασης που επιθυμώ να έχω, μου έβγαλε μια ειδοποίηση ότι υπάρχει ήδη λογαριασμός με τη συγκεκριμένη διεύθυνση αλλά εγώ δε θυμάμαι να έχω φτιάξει λογαριασμό στο PayPal παλιότερα. Προσπάθησα να κάνω log in και να πατήσω ότι δε θυμάμαι τον κωδικό μου και με πέταξε σε 4 επιλογές επικοινωνίας με το PayPal, όπου η πρώτη είχε την αποστολή μηνύματος στο κινητό μου όπου τα τελευταία 4 ψηφία ήταν σωστά (τα ενδιάμεσα αποκρυπτονταν). Φοβήθηκα να πατήσω αυτήν την επιλογή σε περίπτωση που αρχίσουν να μου στέλνουν χρεωστικά μηνύματα κατ εξακολουθηση.  Πως μπορώ να βρω πότε και ποιος δημιούργησε λογαριασμό με τα στοιχεία μου?? Τι μπορώ να κάνω γι αυτό ??

2 Απαντήσεις

Deleted User απάντησε πριν 7 έτη

Καλημέρα !! Προτείνω να μη κάνεις κανέναν λογαριασμό.Επικοινώνησε πρώτα με το Support τους ή την Εξυπ. πελατών του Paypal (ή όπως λέγεται)για να δεις τι συμβαίνει.
Βάζω πάντως τον οδηγό για Paypal για σιγουριά.Γενικά οι τραπεζικοί σου λογαριασμοί,όλα καλά είναι ;
https://www.pcsteps.gr/26664-%CF%80%CF%89%CF%82-%CF%86%CF%84%CE%B9%CE%AC%CF%87%CE%BD%CF%89-%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%B1%CF%83%CE%BC%CF%8C-paypal-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82/
Κάνε όπως λέω μέχρι να απαντήσουν από το PCsteps.

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα Θεοδώρα,
Είσαι σίγουρη ότι δεν τον έχεις δημιουργήσει εσύ; Το κινητό απαιτεί επιβεβαίωση μέσα σε ελάχιστα λεπτά, οπότε είναι πολύ δύσκολο να το πρόσθεσε κάποιος άλλος.
Για καλό και κακό όμως, μην χρησιμοποιήσεις το συγκεκριμένο email για τέτοιου είδους εργασίες. Φτιάξε ένα νέο email για το Paypal και επικοινώνησε με την υποστήριξη για να καταγγείλεις ότι υπάρχει λογαριασμός με τα στοιχεία σου. Θα τον κλειδώσουν αμέσως.