Angelos Kesaris ρώτησε πριν 5 έτη

καλησπέρα και συγχαρητήρια για την πολύ καλή δουλειά!

Αρχικά να ρωτήσω, αυτός ο Άγγελος έχει κάνει μπάνιο ή ακόμη;; :p αναφέρομαι στο βιντεάκι που είχε κάνει με τιτλο \"εργασία από το σπίτι\"

Ερώτηση 1

Κάνω ηχογραφίσεις στο YouTube και έχω προβλήματα με τον ήχο. Για την ακρίβεια έχω προβλήματα με τον θόρυβο του υπολογιστή!! Άλλαξα τροφοδοτικό και κάπως έφτιαξαν τα πράγματα. Αλλά κάνει θορυβο το ανεμιστηράκι του επεξεραστή και της κάρτας ήχου.

Τι θα μου προτείνατε; Έχω ακούσει ότι υπάρχουν κάποια αθόρυβα, αλλά τι να επιλέξω; Πώς να τα ψάξω;

Επίσης έβαλα καλώδια για να πάω μακρυά τον υπολογιστή από την οθόνη, πήρα ηχομονοτικό υλικό, προσπάθησα να φτιάξω ακόμη και μια νεα πόρτα για να χωρίζει το PC με τα άλλα δωμάτια, αλλά και πάλι ακούω το backround.

Φαντάζομαι ότι μια καλή λύση είναι να κάνω βίντεο με κάμερα χωρίς τον υπολογιστή ανοιχτό, όμως χρειάζομαι το pc για να δείχνω τις παρτίδες σκάκι που αναλύω.

Επίσης έχω αγοράσει ένα μετριο - φτηνό μικρόφωνο με 30 ευρώ. Κάποια στιγμή σκέφτομαι να αγοράσω κάτι καλύτερο, τι θα μου προτείνατε;

Ερώτηση 2

Ασχολείστε με javascript και κατασκευή ιστοσελίδων;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Άγγελος
http://www.rules-chess-strategies.com/

1 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 5 έτη

Καλησπέρα φίλε μου.
Πάλι μπάνιο? Χριστούγεννα είναι? 
Αν δεν παίζεις παιχνίδια, υπάρχουν fanless κάρτες γραφικών χωρίς ανεμιστήρες.
Για τον επεξεργαστή, μια aftermarket ψύκτρα είναι καλή λύση, αλλά εφόσον δεν μας έχεις πει ποιος είναι, δεν έχουμε τι να σου προτείνουμε.
Πάντως τη μεγαλύτερη διαφορά στο θόρυβο μάλλον θα την καταλάβεις αν αντικαταστήσεις εντελώς τον HDD με έναν SSD, είναι ύπουλο το πόση φασαρία κάνει ο δίσκος.
Για μικρόφωνο το Audio Technica που έχουμε δοκιμάσει είναι πολύ καλό.