Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Υπολογιστής / HardwareΑγορά,Εγκατασταση και ρυθμιση δισκου SSD
Bill Keeping ρώτησε πριν 7 έτη

1) Θελω να αγορασω εναν Δισκο SSD για αναβαθμιση του λαπτοπ μου το οποιο ειναι 6ετιας και να εχει χωριτικοτητα 240gb εχετε καποιον να μου προτεινετε?

εχω δει με καλες κριτικες τον Kingston SSDNow V300 240GB ποια ειναι ηγνωμη σας για αυτον?

2) Διαβασα τους οδηγους σας σχετικα με τους ssd και εχω ακουσει/παρακολουθησει διαφορα θεματα, η ΑΠΟΡΙΑ μου ειναι η εξης οταν κουμπωσω/συνδεσω τον δισκο μεσα στο λαπτοπ και θελω να κανω καθαρη εγκατασταση windows ΠΡΕΠΕΙ να κανω καποια ρυθμιση αρχικα στο δισκο (π.χ απο καποιο dvd εγκαταστασης, απο τα bios) ή γινονται ολα αυτοματα και τον αναγνωριζει το λαπτοπ???

3 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 7 έτη

Από όταν η Kingston χειροτέρεψε τους V300 δεν είναι 100% άξιοι εμπιστοσύνης.

Ο νέος SSD της AMD είναι καλή ευκαιρία, που είναι σε προσφορά μέχρι το Σάββατο.

Κανονικά, η διαδικασία της εγκατάστασης των Windows μπορεί να διαχειριστεί ένα νέο δίσκο. Αν πάντως έχεις πρόβλημα, δες τη διαδικασία με τη γραμμή εντολών, θα λειτουργήσει σε όλες τις εκδόσεις των Windows.

Bill Keeping απάντησε πριν 7 έτη

Αν κανω αυτη την [url=https://www.pcsteps.gr/21623-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CF%83%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%81%CE%BF%CF%8D-%CE%B4%CE%AF%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%85-ssd-hdd/#__Windows] διαδικασια [/url] με εξωτερικη συνδεση του ssd και μετα να κουμπωσω τον δισκο στο λαπτοπ και να ξεκινησω το φορματ δεν θα ηταν σωστο???

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 7 έτη

Ναι, θα δουλέψει..