Αλέξανδρος Κάμπος ρώτησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα, ήθελα να θέσω το εξής ερώτημα:Είναι καλύτερο να αναβαθμίσω τον υπολογιστή μου ή να αγοράσω καινούργιο;Καταλαβαίνω πως δεν γίνεται να απαντήσετε έτσι στα κουτουρού απλώς δεν ξέρω ποια χαρακτηριστηκά του υπολογιστή μου πρέπει να σας καταθέσω ώστε να με βοηθήσετε σε αυτήν την απορία.Να αναφερώ πως θέλω να εναν υπολογιστή πολύ πιο αξιοπρεπή στα παιχνίδια απο αυτόν που ήδη διαθέτω απλώς αν είναι να γλυτώσω λεφτα απλώς αναβαθμίζοντας αυτόν τότε ακόμα καλύτερα.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

6 Απαντήσεις

Αλέξανδρος Κάμπος απάντησε πριν 7 έτη

Βασικά έχω βγάλει screenshots για το τι περιέχει το σύστημα του υπολογιστή μου μέσω του CPU-Z απλώς δεν ξέρω πως να τα ανεβάσω ώστε να τα δείτε.

Αλέξανδρος Κάμπος απάντησε πριν 7 έτη

Εντάξει τελικά βρήκα τον οδηγό!

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα, από ότι βλέπω ο υπολογιστής σου υστερεί σε επεξεργαστική ισχύ και σε συνδυασμό με την σχετικά παλιά μητρική που έχεις δεν δίνει πολλά περιθώρια αναβάθμισης. Σε περίπτωση νέου μηχανήματος, πόσα χρήματα θα ήθελες να δαπανήσεις? Ρίξε μία ματιά και στον οδηγό αγοράς υπολογιστή https://www.pcsteps.gr/11780-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE/

Αλέξανδρος Κάμπος απάντησε πριν 7 έτη

Δεν ξέρω πόσα μπορώ να δαπανήσω ακριβώς,πάντως το άρθρο αύτο βοηθάει πολύ,ευχαριστώ.

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 7 έτη

Η σύνθεση των 500ων ευρώ θα σε καλύψει για γενική χρήση, και για σχετικά ελαφρύ gaming. Από τον παλιό υπολογιστή ουσιαστικά μόνο το κουτί και το DVD-RW αξίζει να κρατήσεις, ίσως και το δίσκο, αν και μετά τα 4-5 χρόνια αυξάνει κατακόρυφα η πιθανότητα αποτυχίας του.