Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΔιάφοραΑγορά ακουστικών & ερώτηση
Κώστας Σιταροπουλος ρώτησε πριν 4 μήνες

Γειά σας πριν λίγες μέρες τα redmi bunds 4 pro χάλασαν και είμαι στην αναζήτηση ακουστικών θα ήθελα να με βοηθήσετε. Ψάχνω ακουστικά handsfree μέχρι 150€ σε μάρκες Xiaomi και JBL και σε χαρακτηριστικά να είναι απλά ισοδύναμο ή καλύτερο από τα xiaomi redmi bunds 4 pro (επίσης αν υπάρχουν ακουστικά με αυτά που ζητάω αλλά δεν είναι xiaomi και jbl θέλω να μου το πείτε απλά λόγο χρήσης ακουστικών των δύο εταιριών είμαι πολύ ικανοποιημένος για αυτό και σας το ζητάω)
Ερώτηση: αγόρασα για πρώτη φορά λάπτοπ συγκεκριμένα το idealpad slim 3 και δεν μπορούσαν τα Xiaomi bunds 4 pro να συνδεθούν μέσω Bluetooth ούτε καν το εμφάνιζε στο laptop ξέρετε γιατί ή τι μπορώ να κάνω για το λύσω αν μπορεί να λυθεί? Ευχαριστώ!

1 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 4 μήνες

Καλησπέρα Κώστα, εκτός από τις δύο εταιρείες που αναφέρεις εγώ θα σου πρότεινα και τη Huawei η οποία βγάζει πολύ ποιοτικά ακουστικά, ειδικά όταν ψάχνεις κάτι πάνω από μία συγκεκριμένη κατηγορία τιμής. Έτσι εκτός από τα REDMI BUDS 4 PRO θα μπορούσες να δεις και τα HUAWEI FREEBUDS 5 τα οποία μάλιστα έχουν πολύ καλές κριτικές. Όσον αφορά την άλλη σου ερώτηση, μάλλον τα ακουστικά θα είχες συνδεδεμένα με το κινητό σου και για αυτό δεν μπορούσες να τα εντοπίσει άλλη συσκευή.