PanTzos Партизан ρώτησε πριν 7 έτη

καλησπερα , θα ηθελα να ρωτησω αν ολα πανε καλα εδω περα με αυτο το track, ειχα κανει μια αγορα στης 4/9/2017 στην 6/9/2017 έπειτα απο συνεννόηση για αλλαγη τροπο αποστολης απο europe express σε eu express με εστηλαν ενα invoice  στο e-mail μου ωστε να πληρωσω την διαφορα ετσι  και εγινε 3 εργασιμες το ανωτατο ριο να στηλουν λεν την αποστολη οκ κομπλε μεσολαβει σαβατοκυριακο δευυετα 11-9-2017 ανανεωνετε στο site  η σελιδα του order με δινει ενα tracking number και στελνουν και ενα e-mail και λεει αυτα στην εικονα (3) μπαινω λοιπων και στο 17track να δω και βλεπω οτι απο τοτε εως και σημερα δεν υπαρχει καμια ενημερωση ουτε απο που ουτε προοσισμο παρα οτι : DPD data centre, Order information has been transmitted to DPD. στην εικονα 2 και στην κατασταση intrasit 
μπαινοντας και στην επίσημη σελιδα δεν λεει καν trasit ουτε τιιποτα παρα μονο οτι εοχυν λαβει τις πληροφορίες (1)
και ρωταω μηπως ο κινεζουλης εχει κατι την πονιρια του και δεν εχει ακομα το προιον μου να το στηλει αναμενει παραλαβει και απλα  με εστηλε το tracking ετσι απλα ωστε να με κρατηση δεσμευμένο  μεχρι να το παραλαβει? 
1

8 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα φίλε μου, σου προτείνω να κάνεις υπομονή, σε καμία περίπτωση δεν θα προσπαθήσουν να σε κλέψουν. Εάν έχεις την παραμικρή αμφιβολία επικοινώνησε ξανά μαζί τους..

PanTzos Партизан απάντησε πριν 7 έτη

σιγουρα ειναι ενα απο τα  ποια μεγαλο καταστημα στην κινεζικη αγορα πια ,  και δεν νομιζω σε καμια περίπτωση να κανουν κατι τετοιο, απλα ρωταω αν υπαρχει η πιθανότητα το track id οκ να ειναι αυτο που θα στηλουν το προιον , πλην ομως να ηταν σε ελειψη και να περιπενουν μια νεα παραλαβη , και να μην διμιουργηθει θεμα  με  το γιατι δεν το εχουν στειλη τοσες μερες και ζηταω ακύρωση κτλ. να λεν οριστε κυριε εγω στο εστηλα τοτε ,  40 μερεσ εργασιμες λεω παραλαβη το πολυ ωστε να ειναι καλυμενοι και αυτοι ετσι ωστε να εχουν χρονοο να κανουν νεα παραλαβη και να στηλουν απο εκεινα. 

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 7 έτη

Δυστυχώς δεν μπορώ να σου απαντήσω σε κάτι τέτοιο..συνήθως εάν δεν έχουν απόθεμα ενημερώνουν πριν την αγορά..

PanTzos Партизан απάντησε πριν 7 έτη

ολα καλα τελικά.. το δέμα ειναι βουκουρεστη .  λογικά αρχές Οκτώβριου  θα ειναι στο τοπικο καταστημα acs 

Kostis Avgenakis απάντησε πριν 7 έτη

Τελικά τι έγινε?

PanTzos Партизан απάντησε πριν 7 έτη

ολα κομπλε μετα απο 4-5 ηρθε στην πορτα μου χωρις τελωνειο χωρις τιποτα, 23-24 ηταν σαββατοκυριακο

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 7 έτη

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση.

Kostis Avgenakis απάντησε πριν 7 έτη

Ευχαριστώ αδερφέ, αντε και στα δικά μας..