Bill Katris ρώτησε πριν 6 έτη

Καλησπέρα,ενδιαφέρομαι για αγορά meizu m6 note και έχω δει από geekbuying μια σχετικά καλή προσφορά,υπάρχει η επιλογή EU Priority Line η οποία ωστόσο γράφει ότι είναι free shipping χωρίς κάποιο έξτρα κόστος.Ισχυει στο συγκεκριμένο κατάστημα ότι ισχύει με το αντίστοιχο Priority του Gearbest και Banggood ότι δεν θα περάσει τελώνιο?Κ γιατί στα άλλα πληρώνεις 20€ περίπου κ σε αυτό καθόλου;μου έκανε εντύπωση.Ευχαριστω 

5 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 6 έτη

Καλησπέρα Βασίλη,
Μπορείς να μας γράψεις σε ποιο ακριβώς μοντέλο βρήκες την προσφορά, γιατί δοκιμάσαμε σε κάποια μοντέλα που είδαμε στο site, και σε κανένα δεν βρήκαμε επιλογή EU Priority Line και δη δωρεάν.

Bill Katris απάντησε πριν 6 έτη

Bill Katris απάντησε πριν 6 έτη

Από tablet που μπαίνω εγώ οποίο κ να επιλέξω το βγάζει όπως είναι παραπάνω

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 6 έτη

Ναι, το επιβεβαιώσαμε κι εμείς, από κινητό/tablet δίνει περισσότερες επιλογές αποστολής, οι οποίες απλά δεν υπάρχουν από σταθερό υπολογιστή.
Ίσως τρέχουν κάποιο promotion για τους πελάτες μέσω κινητού αυτή την περίοδο, και γι' αυτό δεν έχουν και μεταφορικά. Γιατί από την εμπειρία μας, το Geekbuying έχει υψηλότερα μεταφορικά από άλλα κινέζικα e-shop.
Όπως και νά 'χει, δεν έχουμε δοκιμάσει την Priority αποστολή του Geekbuying όπως έχουμε δοκιμάσει αυτή του GearBest, αλλά το πιθανότερο είναι να λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο.

Bill Katris απάντησε πριν 6 έτη

Άγγελε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου κ τις απαντήσεις σου.Σημερα το πρωί μου απάντησαν κ από το ίδιο το κατάστημα ότι συμπεριλαμβάνονται οι έξτρα φόροι κ δεν περνάει τελωνείο.