Maximus Brown ρώτησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα!Συγχαρητήρια για την δουλειά σας αλλά και για τη βοήθεια που προσφέρετε στον κόσμο.Σκέφτομαι να πραγματοποιήσω κάποιες αγορές από το Wish μιας και είδα ότι έχει προϊόντα που με ενδιαφέρουν σε υπερβολικά χαμηλές τιμές και θα ήθελα να σας ρωτήσω εαν είναι αξιόπιστο για Online shopping.Δεν με απασχολεί τόσο ο χρόνος αποστολής(γιατί έχω διαβάσει πως οι παραγγελίες μπορεί να αργήσουν πολύ) όσο η εγγύηση ότι η αγορά θα γίνει ομαλά και δεν θα υπάρξει κίνδυνος εξαπάτησης καθώς και ότι θα έχω τα προϊόντα που επιθυμώ σε καλή κατάσταση.Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

4 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα φίλε μου, δεν έχω ψωνίσει ποτέ από αυτό. Πάντως από μερικά reviews δεν είδα και τα καλύτερα. Επίσης από τη στιγμή που είναι στην Αμερική, μπορεί να έχεις θέματα με το τελωνείο.. 

Panagiotis Skarpas απάντησε πριν 6 έτη

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ WISH. ΑΛΛΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΑΛΛΗ ΤΙΜΗ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙ MICRO SD CARD ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΕΙΣ 128 ΓΒ ΚΑΙ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ 128 ΜΒ. ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΗ ΠΑΓΙΔΑ. ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ SITE. ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ.ΠΗΡΑ ΙP CAMERA. ΗΤΑΝ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΖΟΟΜ ΚΑΙ PT. ΠΛΗΡΩΣΑ ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΤΕΛΩΝΕΙΟΥ ΕΞΟΔΑ. ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ. ΚΑΜΜΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ. ΕΓΩ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ.

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 6 έτη

Ναι το Wish είναι μεγάλη απάτη..θέλει πολύ προσοχή..

George Helm απάντησε πριν 5 έτη

Είναι άψογο εχω αγοράσει απο εκεί πάνω απο 50 πράγματα και όλα είναι άψογα σαν ποιότητα από μπλούζες, μπουφάν, τζίν, παπούτσια μέχρι είδη ηλεκτρονικά είμαι αρκετά ευχαριστημένος και από τους χρόνους παράδοσης