Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΔιάφοραΑγορά Ασύρματου Ποντικιού για Laptop
Babis Kardaris ρώτησε πριν 8 έτη

Καλημέρα,
Θα ήθελα να αγοράσω ένα ασύρματο ποντίκι με εμβέλεια τουλάχιστον 3 μέτρα και όχι απαραίτητα παραπάνω από 5 μέτρα. Το μέγεθος του θέλω να είναι ούτε μικρό (όπως κάποια ποντίκια για laptops), αλλά ούτε και μεγάλο. Η τιμή να είναι όσο το δυνατόν χαμηλότερη προφανώς.
Αν έχετε ακούσει καλές κριτικές για κάποιο μοντέλο ή αν το έχετε χρησιμοποιήσει εσείς, θα το προτιμούσα, παρά να αγοράσω κάτι ελπίζοντας να βγει καλό.
Ευχαριστώ πολύ,
Μπάμπης

2 Απαντήσεις

Dimitris Emmanouilidis απάντησε πριν 8 έτη

Θα πρεπει να πεις και ποσα θελεις να διαθεσεις.
Eπισης εχει ποντικια με 3 πληκτρα και ποντικια με 4 η' 5. Τα συνηθισμενα εχουν 2+1(η ροδελα). Καποια επισης εχουν  επενδυση απο καουτσουκ για καλυτερη λαβη.
Μπορεις να βρεις και με 15 ευρω αλλα και με 150.  Προσωπικα χρησιμοποιω ενα Logitech M525 που παιρνει 2 μπαταριες μεσα.  Εχω μεινει ευχαριστημενος απο την ποιοτητα του αλλα κυριως με ενδιεφερε η αισθηση μεγεθους/βαρους στο χερι μου. Το εχω χρησιμοποιησει μεχρι τα 4 μετρα(δεν δοκιμασα παραπανω-λαπτοπ συνδεδεμενο με την τηλεοραση και επελεγα ταινια για προβολη).
Αρκετα τιμια στα λεφτα τους ειναι και τα ποντικια της Microsoft.
Γενικα εαν θελεις ενα απλο ποντικι,αυτο που μετραει ειναι πως το νοιωθεις στο χερι σου και οχι τι γνωμη εχει καποιος αλλος.
Θα σου προτεινα να πας σε 1-2 καταστηματα και να δοκιμασεις μερικα στο χερι σου.Να δεις πως τα νοιωθεις. Κατι που κανει σε μενα, δεν θα κανει σε καποιον αλλο.
Υπαρχουν πολλες επιλογες απο 10 εως 50 ευρω.

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 8 έτη

@Dimitris Emmanouilidis Μόνο οι συντελεστές του PCsteps κάνουν προτάσεις για αγορές.

Πάντως το Logitech M525 είναι καλή επιλογή για μέσου μεγέθους ποντίκι.