Giwrgos Gewrgiou ρώτησε πριν 6 έτη

Μετα απο την καθιερωμενη ερευνα αγορας και αφου διαβασα αρκετα απο αρκετους εχω καταληξει να βρισκομαι μπροστα στο παρακατω διλημμα : philips SHB3075 Bluetooth  vs    jbl T450BT  ζητουμενα ειναι : η οσο το δυνατον καλυτερη ποιοτητα ηχου(μουσικη) στην τιμη αυτη (ταβανι 50ε) η διαρκεια της μπαταριας και το ποσο ανετα μπορει να ειναι μιας και προκειται για χρηση σε pc κατα κυριο λογο(ψαχνοντας το vfm εν ολιγοις ).Αν φυσικα υπαρχει και καποια αλλη προταση τοσο το καλυτερο.Ευχαριστω.

1 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 6 έτη

Καλησπέρα Γιώργο,
Στα χρήματα που κινείσαι, και ειδικά για ασύρματο, δεν υφίσταται καλή ποιότητα ήχου με οποιονδήποτε ουσιαστικό τρόπο.
Παράλληλα, αν δεν ακούσεις ο ίδιος τα ακουστικά, είναι αδύνατον να γνωρίζεις ποιο ακούγεται καλύτερα από τα δύο που αναφέρεις, τα τεχνικά χαρακτηριστικά δεν αποκαλύπτουν σχεδόν τίποτα για την ποιότητα ήχου.
Ακόμα κι αν έβρισκες κάποιον αξιόπιστο reviewer που να έχει δοκιμάσει και τα δύο και να τα συγκρίνει μεταξύ τους, ο ήχος είναι κατά βάση υποκειμενικός, και μπορεί η δική του επιλογή να μην ταιριάζει στο δικό σου γούστο.
Από εκεί και πέρα, τα JBL βλέπουμε πως είναι αρκετά δημοφιλή στα ευρωπαϊκά amazon, και έχουν υψηλότερο ποσοστό από κριτικές 5 αστέρων. Όχι ότι αυτό σημαίνει απαραίτητα κάτι.