Pantelis Psimopoulos ρώτησε πριν 3 έτη

Γεια σας και συγχαρητήρια για το κανάλι και την ενημέρωση που προσφέρει. Θα ήθελα κάποια στιγμή να κάνετε ένα συγκριτικό για βάσεις ψύξης laptop . Έχω ένα Alienware R15 και πραγματικά πασχίζω να το κρατήσω κάτω από το throttling . Χώρια τον θόρυβο και κάνει σαν scania στο ρελαντί. Ξέρω τι πήρα από την αρχή, απλά έλεγα μήπως έχετε να προτείνετε κάποια αξιόλογη βάση για καλύτερη ψύξη. Έιδα και πιο παλιές απαντήσεις, απλά έλεγα μήπως υπάρχει κάτι πιο καινούριο το Budget δεν με απασχολεί.Ευχαριστώ.

4 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Καλημέρα Παντελή

Η αλήθεια είναι ότι έχω δοκιμάσει πολλές διαφορετικές βάσεις σε πολλές διαφορετικές κατηγορίες τιμής, και ποτέ δεν ένιωσα ότι κάποια κάνει ουσιαστική δουλειά. Ακόμα και οι πιο ακριβές σε καμία περίπτωση δεν κάλυπταν ένα gaming laptop.

Pantelis Psimopoulos απάντησε πριν 3 έτη

Ναι δεν περιμένω ότι κάποια βάση θα ρίξει αρκετά την θερμοκρασία στην τοστιέρα της DELL χαχα, απλά από αυτές που έχετε δοκιμάσει, αν υπάρχει κάποια που δείχνει ότι κάνει κάτι.

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Ρώτησα και τους υπόλοιπους συνεργάτες μήπως έχουν κάποια δοκιμασμένοι λύση, αλλά κι αυτοί δεν έχουν δει σημαντική διαφορά με κάποια βάση.

Κύρια αιτία είναι ότι κάθε laptop έχει την εισαγωγή αέρα σε διαφορετικό σημείο, οπότε τις περισσότερες φορές ο ανεμιστήρας της βάσης σπρώχνει αέρα απλά στο πλαστικό.

Γι αυτήν μου είπαν καλά λόγια, αλλά στη θέση σου δεν θα περίμενα ιδιαίτερη διαφορά.

Αν το laptop βρίσκεται στην κατοχή σου καιρό, καλό είναι πρώτα να δοκιμάσεις έναν καθαρισμό.

Pantelis Psimopoulos απάντησε πριν 3 έτη

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια, έχω κάνει καθαρισμό γιατί το έχω περίπου 4 χρόνια . Θα την κοιτάξω , ευχαριστώ πολύ και πάλι.