Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Υπολογιστής / HardwareΑγορά δεύτερης οθόνης υπολογιστή – Τι να προσέξω
George Mitaros ρώτησε πριν 8 έτη

Γεια σας! Ενδιαφερομαι να αγοράσω μια δευτερη οθονη υπολογιστη ωστε να τις εχω να λειτουργουν ταυτοχρονα. Θελω να ρωτήσω τι θα πρεπει να προσεξω ωστε να μην έχω προβληματα. Σιγουρα το καλυτερο θα ηταν να παρω ιδιο μοντελο οθονης αλλα καθως ψαχνω για μια μεταχειρισμενη οθονη και ειναι δυσκολο να βρει κανείς ιδιο μοντελο!

Θα εχω θεματα αν εχουν διαφορετικα τα παρακάτω?

Χρόνος απόκρισης

Κοντράστ

Φωτεινότητα

4 Απαντήσεις

p4n0s86 απάντησε πριν 8 έτη

Το καλύτερο θα ήταν να πάρεις μια καλή οθόνη και όχι να είναι ίδια, δεν έχουν κανένα πρόβλημα συμβατότητας μεταξύ τους. Το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι η συνδεσμολογία, αν η κάρτα σου έχει 2 hdmi είναι το τέλειο, αν έχει 1 βάζεις την 2η σε VGA (το μπλε με τα δοντάκια).

George Mitaros απάντησε πριν 8 έτη

Το λεω επειδη δεν δειχνουν ολες οι οθονες τα χρώματα ίδια. Πιστευω να καταλαβαινετε τι εννοω :P εκανα μια μικρη ερευνα και ειδα πως καλο θα ειναι να εχουν ιδιο Κοντράστ απλα ηθελα και μια δευτερη γνωμη

p4n0s86 απάντησε πριν 8 έτη

Εγώ προσωπικά δεν έχω ακούσει να υπάρχει πρόβλημα συμβατότητας ανάμεσα σε 2 σύγχρονες οθόνες. Περίμενε και τα παιδιά του pcsteps τι θα σου πουν, εγώ απλός χρήστης είμαι σαν εσένα.

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 8 έτη

Γιώργο, ο μόνος τρόπος να έχεις απολύτως την ίδια εικόνα και στις δύο οθόνες, είναι να πάρεις δύο ολόιδιες οθόνες καινούριες, του κουτιού, που ακόμα και τότε μπορεί να έχουν μικροδιαφορές εκ κατασκευής.

Από τη στιγμή που οι οθόνες θα είναι διαφορετικής ηλικίας και επιπέδου χρήσης, ακόμα κι αν έβρισκες ακριβώς την ίδια μάρκα και μοντέλο με τα ίδια χαρακτηριστικά, η εικόνα δεν θα είναι πανομοιότυπη.

Γενικά προσπάθησε να βρεις όσο γίνεται παρόμοια χαρακτηριστικά, αλλά μην περιμένεις το τέλειο ταίριασμα.