Giannis Koutsos ρώτησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα. Ψάχνω εκτυπωτή, αλλά δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με εκτυπωτές και δεν ξέρω τι παίζει. Θέλω έναν εκτυπωτή πρώτα από όλα κοντά στο 50αρικο, 2ον δεν τον θέλω για κάτι extreme, για το σπίτι καμιά εργασία και έτσι φάση. Επίσης θέλω να έχει scanner, και το πιο σημαντικό να έχει φθηνά μελανάκια. Επίσης θέλω και έγχρωμος και ασπρόμαυρος. Θα θελα να μου προτείνετε κάποιον γιατί είμαι φουλ άσχετος. Ευχαριστώ εκ των προτέρων

4 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα Γιάννη

Οι δύο βασικές κατηγορίες εκτυπωτών είναι οι lazer και οι inkjet.

Οι lazer είναι ακριβοί στην αγορά, αλλά είναι πιο οικονομικοί στα αναλώσιμα και στο συνολικό κόστος ανά σελίδα. Χρησιμοποιούνται κυρίως σε μεγάλο όγκο εκτυπώσεων.

Οι inkjet είναι πολύ οικονομικοί στην αγορά, αλλά έχουν πιο ακριβά αναλώσιμα. Είναι ιδανικοί ως οικιακοί εκτυπωτές.

Στους πολύ οικονομικούς inkjet τα μελάνια είναι ακριβότερα. Αυτό συμβαίνει γιατί η εταιρεία τους δίνει σε τιμή κόστους με σκοπό να βγάλει κέρδος από τα μελάνια.

Οπότε, είναι απίθανο να βρεις πολυμηχάνημα στα 50€ που να έχει και οικονομικά αναλώσιμα.

Μπορείς να ρίξεις μια ματιά σε αυτόν. Έχω έναν εκτυπωτή της ίδιας σειράς και προσωπικά είμαι αρκετά ευχαριστημένος.

Τα μικρά μελάνια κοστίζουν 13,90€ το μαύρο και 16,39€ το έγχρωμο.

Giannis Koutsos απάντησε πριν 4 έτη

Ευχαριστώ πολύ. Το είχα ψάξει λίγο και είχα βρει 2-3 και αυτός ήταν μέσα στις επιλογές μου. Ευχαριστώ ξανά. Όταν όμως τον παραγγείλω και μου έρθει θα έρθει με μελανάκια ή χωρίς? για να ξέρω αν είναι να αγοράσω και τα μελανάκια.

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Πλέον οι περισσότεροι εκτυπωτές έρχονται με δοκιμαστικά μελάνια, τα οποία έχουν αρκετά μικρή διάρκεια. Οπότε, πρέπει να έχεις στο νου σου την άμεση αγορά μελανιών. 

Giannis Koutsos απάντησε πριν 4 έτη

έγινε, ευχαριστώ. Καλό βράδυ