Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Αγορά ΥπολογιστήΑγορά εξαρτημάτων για στήσιμο desktop
dimitris zervas ρώτησε πριν 8 έτη

Καλησπέρα, χρειάζομαι τη βοήθεια σας για την αγορά σταθερού υπολογιστή (desktop) το οποίο θα χρησιμοποιώ κυρίως για αρχιτεκτονικά προγράμματα(rhino,vray,autocad,photoshop), οπότε οι απαιτήσεις ειδικά των render είναι σχετικά υψηλές, αλλά και για gaming. Σε ο,τι αφορά το gaming θα ήθελα να μπορώ να ανταποκρίνεται ποιοτικά αν όχι στις υψηλότερες απαιτήσεις των "βαρύτερων" παιχνιδιών, τότε τουλάχιστον στις μεσαίες. Είδα ορισμένες προτάσεις σας για παρόμοιες περιπτώσεις στην ιστοσελίδα σας, αλλά νομίζω ότι θα ήθελα να ακούσω και μία πρόταση για την περίπτωση μου. Σημειώνω εδώ ότι συνολικά μπορώ να διαθέσω 700-800 ευρώ, αλλά γνωρίζω ότι μπορεί οι απαιτήσεις μου να μην αντιστοιχίζονται με το συγκεκριμένο ποσό οπότε είμαι ανοιχτός και σε προτάσεις μελλοντικής αναβάθμισης του προτεινόμενου συστήματος. Τέλος, γράφω στον τίτλο ότι πρόκειται για αγορά εξαρτημάτων ξεχωριστά, αν και δεν γνωρίζω να τα στήνω μόνος μου, αφού θεωρώ ότι υπάρχει μεγάλη παράμετρος αναξιοπιστίας στα έτοιμα συστήματα των καταστημάτων. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια.
(Υ.Γ: Θα ήθελα το σύστημα μου να τρέχει σε windows 7 - 64 bit, και αν αυτό είναι δυνατό να μην χρειαστεί να τα ξαναγοράσω αλλά να αναβαθμίσω τα παλαιότερα 7-32 bit που είχα αγοράσει)

4 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 8 έτη

Καλησπέρα Δημήτρη

Οι κάρτες γραφικών που είναι ειδικές για Rendering δεν έχουν καλές επιδόσεις στο Gaming, και το αντίστροφο, οπότε αν θέλεις να συνδυάσεις και τα δύο αναγκαστικά θα συμβιβαστείς με κάτι μέτριο.

Δες το σύστημα των 700ων ευρώ, χωρίς τον SSD, με μια R9 380.

Βάλε τα εξαρτήματα στο PC configurator και θα σου το συναρμολογήσουν δωρεάν και με εγγύηση για όλο τον υπολογιστή.

Οποιοσδήποτε υπολογιστής με πάνω από 4GB RAM χρειάζεται 64-bit Windows. Το κλειδί-προϊόντος των 32-bit Windows λειτουργεί και στα 64-bit Windows.

dimitris zervas απάντησε πριν 8 έτη

Ευχαριστώ Άγγελε για το χρόνο σου!
Ωστόσο σκεφτόμουν κάποιο άλλο λάπτοπ για τη σχολή και να έχω τον σταθερό σπίτι πιο πολύ για gaming αλλά και για τα πιο βαριά render αν χρειαστεί. Θα ήθελα επίσης και i7 επεξεργαστή για να μην χρειαστεί να αλλάξω σύντομα. Αν έβαζα όριο χρημάτων αυτή τη φορά τα 1000 ευρώ, τι θα μου πρότεινες;

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 8 έτη

Βάλε στο σύστημα των 700ων ευρώ τον i7 4790K και την R9 380 και θα είσαι καλυμμένος.

dimitris zervas απάντησε πριν 8 έτη

Έγινε, ευχαριστώ και πάλι!!