Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Υπολογιστής / HardwareΑγορά εξωτερικής κάρτας γραφικών για Λαπτοπ Νο2
Zorz Kapa ρώτησε πριν 8 έτη

Καλημέρα, περιμενω από το alibaba dock για εξωτερική κάρτα γραφικών με υποδοχή PCI-E 16X v1. , που θα συνδεθεί σε MINI PCI-E SLOT της μητρικής.

Laptop CPU i7-2760QM, GTX 670M, 16GB Ram 4X1333, M/B CLEVO P151EMx, SSD 512 GB

Θα δοκιμάσω αν δουλευει με το pc του κουνιάδου μου (θα συνδεσω μια Saphire R9 270 που εχει και θα πάρω ρεύμα από το τροφοδοτικό του). Το dock υποστηριζει power up της καρτας με soft switch. 
Υπάρχει κίνδυνος να φάει κόλλημα ο υπολογιστής που θα έχω ταυτόχρονα nvidia και ATI drivers; Θα χρειαστεί να απεγκαταστήσω τη πρώτη; Θα ήθελα γενικά να έχω δύο επιλογές. 

Αν ενδιαφέρεστε, θα ποσταρω εντυπώσεις και αν δουλέψει, κανένα fps αποτέλεσμα στο Dark Souls III (το οποίο παίζω για την ωρα σε χαμηλές ρυθμίσεις ποιότητας). Ο φιλος πριν δυο μηνες δεν εγραψε τιποτα δυστυχως...

www.banggood.com/EXP-GDC-Laptop-External...s-Card-p-934367.html

ΥΓ. Συγχαρητηρια για το φοβερο site. Γράφω για πρώτη φορά, αλλα το συστηνω παντού από πέρσι το Μάιο. Με έχεις γλιτώσει από άπειρες ανθρωποώρες με γνωστούς και συγγενείς (φαντάζομαι ξέρεις πολύ καλά τί εννοώ). 

3 Απαντήσεις

Zorz Kapa απάντησε πριν 8 έτη

Ναι!!!!! δουλεύει τέλεια! ειχα ομως πολλα προβλήματα και πηρα πολυ μεγαλο ρισκο, αφου αγορασα την πανακριβη GTX 970 χωρις να ειμαι σιγουρος αν δουλεψει.
Πρωτον, το συνδεσα σε λαθος θυρα. Το λαπτοπ αυτο εχει δυο πανομοιοτυπες οπτικα θυρες, mini pcie και μια για σκληρο δισκο. Σε καθε εκκινηση η καρτα ενεργοποιουνταν, αλλα σαν αυτιστικη. Ο ανεμιστηρας γυριζε στο φουλ.
Νομιζα οτι εφταιγε το Bios, το αλλαξα, αλλα φευ...
Οταν το εβαλα στη σωστη θυρα την ειδαν τα windows 7 σαν basic καρτα. Παροτι απενεργοποιησα τους drivers της παλιας, και εγκατεστησα της καινουργιας, δεν την αναγνωριζε.
εβγαλα τελειως την παλια καρτα, και δεν καταλαβαινω γιατι, αντιληφθηκε την καινουργια.
Δυστυχως ομως, το συγκεκριμενο λαπτοπ εμαθα εκ των υστερων, οτι δεν δεχεται να βγαλεις την μαμισια καρτα του. Μετα απο λιγη ωρα αρχιζει να κανει μπιπ μπιπ και να κλεινει. Εστωω ομως και λιγα δευτερολεπτα που μπηκα στα windows πριν κλεισει, αντεληφθηκε τη καρτα.  Και μετα το κρατησε.
Εχοντας λοιπον ταυτοχρονα τρεις καρτες γραφικων  παω να παιξω dark Souls 3 με χρηση της καινουργιας. Ουτε 5 fps στην αρχη...σκεφτηκα, τελος. Πανε τα λεφτα..
Ψαχνοντας σε φορουμς κλπ, διαβασα εναν τυπο που ελεγε οτι του δουλεψε μετα απο αναβαθμιση στα windows 10.
Παιρνω backup λοιπον και κανω την αναβαθμιση που ανεβαλα πολυ καιρο, γιατι ειμαι πολυ ευχαριστημενος με τα windows 7.
ε, δουλεψε τελεια μετα. Ακομα και οταν ξαναενεργοποιησα την παλια καρτα. Παιζω dark souls 3 ολα στο μαξ και FHD αναλυση και κλειδωνει στα 60 fps ανετα.

Κανοντας και την αναγκη φιλοτιμο ισως, βλεπω οτι τα windows 10 δεν ειναι τοσο ασχημα. Μου φαινονται αρκετα ιδια με τα 7. Ηταν πολυ χειροτερη η μεταβαση στα 7 απο τα xp. Οποτε αφου συνηθισα τα 7, τα 10 ειναι παιχνιδακι...
Αυτα! Τελικα ειναι ρισκο, δεν θα το συνιστουσα στο μεσο χρηστη laptop. Και απο οτι διαβαζω στα φορουμ, πολλοι δνε τα καταφερνουν...παροτι ειναι εμπειροι. Σταθηκα τυχερος...

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 8 έτη

Φυσικά μπορείς να γράψεις τις εντυπώσεις σου, θα ενδιαφέρει αρκετούς χρήστες.

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 8 έτη

Σε ευχαριστούμε για την ενημέρωση, καλό gaming.