Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Αγορά ΥπολογιστήΑγορά επαγγελματικού υπολογιστή για interior designer
Giorgos Papadopoulos ρώτησε πριν 6 έτη

Γεια σας, θα ήθελα να μάθω από πόσους πυρήνες πρέπει να αποτελείται ένας επεξεργαστής για να μπορέσω να τρέξω σχεδιαστικά προγράμματα πολύ υψηλών απαιτήσεων όπως το 3Ds Max .Δεν θέλω να έχει κολλήματα κατά την διαδικασία εργασίας καθώς και του rendering. Επίσης τι κάρτα γραφικών χρειάζεται ένας τέτοιος υπολογιστής. Έχω διαβάσει αυτό που προτείνεται (Αγορά Υπολογιστή μέχρι €1.200 για Photoshop / AutoCAD / Video Editing)
αλλά θα ήθελα να καταλάβω κάποια πράγματα πριν γίνει η αγορά. Άλλη μια απορία που έχω είναι αν θελήσω να ακολουθήσω την intel, τότε ποίος θα είναι ο κατάλληλος υπολογιστής. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

1 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 6 έτη

Γεια σου Γιώργο,
Για τέτοιες εργασίες, όσο περισσότερους πυρήνες και threads, τόσο καλύτερα. Και σίγουρα για τη χρήση που αναφέρεις και στη συγκεκριμένη κατηγορία τιμής, η AMD είναι καλύτερη επιλογή.
Για την κάρτα γραφικών, οι Nvidia Quadro είναι η ανώτερη επιλογή όσον αφορά το 3D Rendering. H P2000 είναι ένα σχετικά οικονομικό μοντέλο, αλλά αν μπορείς να επενδύσεις σε μία μεγαλύτερη, όπως η P4000, ακόμα καλύτερα.
Σε Intel, ο i7 8700 είναι μία ανάλογη επιλογή. Οι μεγαλύτεροι i7 ξεφεύγουν σε τιμή.