odysseas angidis ρώτησε πριν 8 έτη

Καλησπερα. εχω αυτην H67MA-UD2H-B3 την μητρικη + 8gb ram + ι5 2300 στα 2,8. Θελω να αγορασω μια καρτα γραφικων σε τιμη μεχρι και 250-300 ευρω. Ποια θα ηταν η καλυτερη?

Κοιταω για rx 480 8gb ή την 1060 6gb. Αν και απο σχολια ειδα οτι η 2η ειναι καλυτερη,για το μελλον (οταν και αν χρεαστει)δεν θα μπορω να συνδεσω 2η, ενω με την rx 480 υπαρχει αυτη η δυνατοτητα. Τι μου προτεινεται? (Φυσικα αν υπαρχει και αλλη καλυτερη επιλογη, θα χαρω να με ενημερωσετε. .Ευχαριστω.

5 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 8 έτη

Καλησπέρα Οδυσσέα,

Η GTX 1060 είναι καλύτερη μόνο όσον αφορά παιχνίδια DirectX 11. Στα νεότερα παιχνίδια με DirectX 12, που είναι βέβαια περιορισμένα προς το παρόν, η RX 480 είναι πάντοτε μπροστά. Αν λοιπόν θέλεις καλύτερη εξασφάλιση για το μέλλον, η AMD είναι καλύτερη επιλογή σε αυτή την κατηγορία τιμής.

odysseas angidis απάντησε πριν 8 έτη

Ευχαριστω πολυ Αγγελε. Για τα λεφτα αυτα ειναι η καλυτερη επιλογη? Μηπως προτεινεις και ποια ειναι η καλυτερη επιλογη οσον αφορα την εταιρεια? (sapphire,asus,msi κλπ)

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 8 έτη

Δεν έχει καμία ιδιαίτερη σημασία η εταιρεία. Τους χρονισμούς όσον αφορά τον επεξεργαστή και τη μνήμη κοίτα.

odysseas angidis απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπερακαι παλι Αγγελε Μετα απο ψαξιμο ειμαι αναμεσα στις εταιρειες gigabyte και msi για την rx 480 8gb. Ποια ειναι η γνωμη σου? (αν γνωριζεις περι θερμοκρασιες,κατασκευη,θορυβο κλπ).

Η μητρικη μου τις δεχεται αυτες τις καρτες? H67MA-UD2H-B3

Με 8gb ram και i5 2300 στα 2,8,θα εχω καποιο προβλημα?

Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας.

υγ. Ποια η διαφορα στις καρτες γραφικων που εχουν στα χαρακτηριστικα τους 3D?

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα, όπως σου είπε και παραπάνω ο Άγγελος η rx 480 είναι μία πολύ καλή επιλογή. Η εταιρία δεν έχει μεγάλη σημασία, πάρε όποια θες.

Το σύστημα που διαθέτεις μπορεί να υποστηρίξει μία τέτοια κάρτα. H 3D λειτουργία αφορά κυρίως λειτουργίες των παιχνιδιών. Συνήθως όλες οι σύγχρονες κάρτες έχουν τέτοιες λειτουργίες.