Ηρακλής Φωτεινόπουλος ρώτησε πριν 2 έτη

Καλημέρα στην ομάδα. Προσπαθώ να βρω μια δυνατή κάρτα γραφικων σε οδό το δυνατόν καλη τιμή για την εποχή. Έχω καταλήξει στην Asus GeForce RTX 3060 12GB ROG Strix V2 OC αλλά παρατηρώ ότι και οι ti είναι εξίσου δυνατές. Και είμαι σε δίλημμα… Ποια οι διαφορά τους και ποια να διαλέξω τελικά; Η χρήση της θα είναι για εξομοιωτές πτήσης. Βαριά προγράμματα και απαιτητικά. Ευχαριστώ. 

6 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 2 έτη

Καλημέρα Ηρακλή, οι ti εκδόσεις είναι πάντα καλύτερες σε επιδόσεις. Βέβαια υπάρχει διαφορά και στην τιμή. Μία καλή προσφορά σε 3060 είναι αυτή, ενώ η Ti αναβαίνει αρκετά.

Ηρακλής Φωτεινόπουλος απάντησε πριν 2 έτη

Καλημέρα Γιώργο και χρόνια πολλά.Με κέρδισε η Asus GeForce RTX 3060 12GB ROG Strix V2 OC ROG Strix V2 OC. Και μέχρι στιγμης δεν μετανιώνω ούτε ευρώ!Σκέφτομαι να την κουμπώσω πάνω εδώ:Asus ROG Strix B550-F Gaming (Wi-FI) Motherboard ATX με AMD AM4 Socket και είμαι ανάμεσα στους παρακάτω επεξεργαστές (λόγω τιμής κυρίως και λόγω θετικών σχολίων):AMD Ryzen 7 5800X 3.8GHz Επεξεργαστής 8 Πυρήνων για Socket AM4 –AMD Ryzen 7 3800X 3.9GHz Επεξεργαστής 8 Πυρήνων για Socket AM4 – AMD Ryzen 5 5600X 3.7GHz Επεξεργαστής 6 Πυρήνων για Socket AM4. Ποιος από όλους κατά την γνώμη σου θα έδενε καλύτερα με τα υλικά που έχω επιλέξει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 2 έτη

Καλησπέρα Ηρακλή, εάν δεν είναι μεγάλη η διαφορά στην τιμή, επέλεξε τον 5800x.

Ηρακλής Φωτεινόπουλος απάντησε πριν 2 έτη

Καλησπέρα Γιώργο. Για τον 3800X τι γνώμη έχεις;

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 2 έτη

Είναι ουσιαστικά το προηγούμενο μοντέλο, μια χαρά, λίγο πιο κάτω σε επιδόσεις. 

Ηρακλής Φωτεινόπουλος απάντησε πριν 2 έτη

Καλησπέρα Γιώργο. Αυτό κοιτούσα μόλις τώρα. Μικρές οι διαφορές τους που πιστεύω ότι δεν θα τις καταλάβω μέσα στον εξομοιωτή. Ανάλογα την τιμή θα καταληξω σε έναν από τους δυο. Σε ευχαριστώ.