Genimi Li ρώτησε πριν 2 έτη

Γεια σας,
Ψάχνω μία κάρτα γραφικών στην μεσαία κατηγορία τιμής για να αντικαταστήσει τα ενσωματωμένα γραφικά του επεξεργαστή. Εσείς τι μου προτείνετε μέχρι τα 55€; Ποια πιστεύετε ότι είναι καλύτερη μεταξύ των Palit GeForce GT 710 2GB και Gainward GeForce GT 710 2GB SilentFX Low Profile (3576)

5 Απαντήσεις

Genimi Li απάντησε πριν 2 έτη

*εννοούσα στην χαμηλή κατηγορία τιμής

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 2 έτη

Καλησπέρα φίλε μου
Ποιος είναι ο επεξεργαστής σου; Ρωτάω, γιατί μερικοί επεξεργαστές, πχ νεότεροι Ryzen, έχουν ισχυρότερα ενσωματωμένα γραφικά από τις κάρτες αυτής της κατηγορίας.

Genimi Li απάντησε πριν 2 έτη

Έχω έναν πολύ παλιό υπολογιστή με Intel Core Duo. Σκέφτομαι να πάρω κάποια μικρή κάρτα ώστε μετά να αναβαθμίσω και τον επεξεργαστή.

Χρήστος Δρακάκης απάντησε πριν 2 έτη

Θα έλεγα μήπως να ξανασκεφτείς το πλάνο σου συνολικά. Απ' ότι είδα, ο Intel Core Duo έχει socket 775 (μάλλον, και λέω μάλλον γιατί έχει βγεί και για άλλες). Έχεις σχεδιάσει με τί θα τον αναβαθμίσεις? Τον έχεις βρεί? Είναι αρκετά καλύτερος (για να αξίζει η αναβάθμιση)? Διαφορετικά θα πρέπει να αλλάξεις το motherboard. Ένας low-end intel 10ης γεννιάς μαζί με το αντίστοιχο mobo μπορεί να σου βγεί και φθηνότερα τελικά...

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 2 έτη

Η Palit φαίνεται καλή επιλογή, αλλά μην περιμένεις ιδιαίτερες επιδόσεις στα σύγχρονα παιχνίδια. Ίσως είναι καλύτερη ιδέα να μαζέψεις χρήματα για μια πιο ουσιαστική αναβάθμιση.