Nikos-Anda Beltsou ρώτησε πριν 8 έτη

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΟ XIAOMI REDMI NOTE 3 ΑΠΟ GEARBEST. ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛ ΛΟΓΩ SITE ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ (ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ONEPLUS) ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΟΤΑΝ ΒΑΖΩ REGISTERED AIR MAIL (NETHERLANDS) ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΛΩΝΕΙΟ.

ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΩ (ΕΩΣ 180 ΕΥΡΩ), ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ? ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ. ΑΠΛΑ ΚΑΛΗ ΚΑΜΕΡΑ-ΗΧΕΙΟ. ΕΠΙΣΗΣ, ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΑΠΟ CHINA ΘΑ ΕΧΕΙ ΦΟΡΤΙΣΤΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ Η ΟΧΙ?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.

2 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 8 έτη

Καλησπέρα Νίκο,

Ναι, με το απλό ταχυδρομείο δεν πληρώνεις τίποτα επιπλέον, μόνο με το expedited shipping που έρχεται με κούριερ. Το έχουμε επιβεβαιώσει με πολλαπλές συσκευές, κινητά και άλλες.

Το Xiaomi Redmi 3 Pro που παρουσιάσαμε πρόσφατα ήταν εξαιρετικό για την τιμή του, και το Note 3 έχει καλύτερα χαρακτηριστικά, λογικό είναι λοιπόν να αξίζει σαν αγορά, ειδικά από την Κίνα.

Το OnePlus 3 είναι το μόνο που μας ήρθε με Κινέζικη πρίζα. Και το Redmi 3 Pro της παρουσίασης και ένα Oukitel που μας έχει έρθει για review είχαν Ευρωπαϊκή πρίζα. Σε κάθε περίπτωση, το κινητό φορτίζει με USB, οπότε μπορείς είτε να το φορτίζεις από τον υπολογιστή ή να πάρεις έναν αντάπτορα από πρίζα σε USB με λιγότερα από 10 ευρώ.

Nikos-Anda Beltsou απάντησε πριν 8 έτη

Ευχαριστώ πολύ για την κατατοπιστική σας απάντηση! Κάνετε πολύ καλή δουλειά παιδιά, συνεχίστε έτσι!!