Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Android Κινητά/TabletΑγορά Κινητού, Γερμανός, 120 Ευρώ
Kostas Tettas ρώτησε πριν 9 έτη

Καλησπέρα Άγγελε,
Έχω μια επιδότηση από το Γερμανό για αγορά κινητού. Θα μπορούσες να μου προτείνεις κάποιο σμαρτφοουν στα 120 Ευρώ (τόσο είναι η επιδότηση). Αξίζει να πάω σε κάτι ακριβότερο? Με πόσα παραπάνω χρήματα θα πάρω κάτι σημαντικά καλύτερο? Δεν με ενδιαφέρει η μάρκα ή το λογισμικό!!!

6 Απαντήσεις

Nikos Zafman απάντησε πριν 9 έτη

Samsung Galaxy DUOS S / GT-S7582
Σε άσπρο είναι και cool, παίρνει και 2 κάρτες sim.

Costas Avgustidis απάντησε πριν 9 έτη

Το έχω και εγώ 1 χρόνο και κάτι μήνες το Samsung Galaxy DUOS S / GT-S7582  δεν με έχει απογοητεύσει και είναι και 2πυρινο! και μπορείς να το βρεις πια σε media markt σε καλή τιμή (89€) .

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Βρε παιδιά, αφού λέει ο Κώστας πως έχει επιδότηση από το Γερμανό, και ο Γερμανός δεν έχει το συγκεκριμένο μοντέλο.

Αυτό είναι καλή επιλογή σε αυτά τα χρήματα.

Costas Avgustidis απάντησε πριν 9 έτη

Άγγελε δεν υπάρχει αυτό,  ο Γερμανός αγοράστηκε από την Cosmote απλά έχει κρατήσει την επωνυμία.. Που σημαίνει ότι μπορεί να πάει σε οποιοδήποτε κατάστημα Γερμανός , ΟΤΕ ή Cosmote για την επιδότησή του απλά του κατέθεσα μια προσωπική εμπειρία..

Kostas Tettas απάντησε πριν 9 έτη

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους σας για τις προτάσεις!!! 
Πιστεύεται ότι αν δώσω σύνολο 170-200 ευρώ θα βρώ κάτι σημαντικά καλύτερο ή δεν αξίζει κάτι τέτοιο σε αυτή τη τιμή και από αυτό το κατάστημα????

Costas Avgustidis απάντησε πριν 9 έτη

Κοίτα Κώστα αυτό είναι καθαρά προσωπική σου απόφαση λέγετε ότι το ακριβότερο είναι πάντα και καλύτερο , από προσωπική εμπειρία δεν το ασπάζομαι αυτό.. συν το γεγονός που (αν ήμουν στην θέση σου) και έδινα τόσα λεφτά για κινητό αν μου πάθαινε κάτι (τα smartphone είναι ευαίσθητα κινητά) ή μου το κλέβανε , θα τα έκλαιγα μετά τα λεφτά που έδωσα . Οκ να δώσεις 100€ άντε 120€ αλλά (προσωπικά πάντα) θεωρώ 170-200 € πέταμα, και ανάφερα τον λόγο πριν. Το κινητό που σου πρότεινα είναι από μένα δοκιμασμένο και είναι πολύ παραπάνω καλό για την τιμή του (σαν χρήση μιλάω πάντα με μια- δύο πτώσεις του τηλ. αλλά πάντα με θήκη. Μόνο 1 μειονέκτημα για μένα έχει το συγκεκριμένο μοντέλο (πιστεύω όμως είναι γενικός κάνονας για τα smartphone - android η μπαταριά πέφτει πολύ γρήγορα με χρήση τηλ. κρατάει 1 ήμερα maximum !! Εγγύηση τηλ. συσκευής 1 χρόνο και ένα 6μηνο η μπαταρία.. Η απόφαση δικιά σου!!