Lefteris Gsx-r ρώτησε πριν 6 έτη

καλησπέρα θέλω να αγοράσω κινητό εως  300 ευρώ να έχει καλή κάμερα να βγάζει καλές φωτο και με τον ήλιο και το βράδυ με χαμηλό φωτισμό  η μπαταρία να αντέχει όσο το περισσότερο για χρήση ίντερνετ και για κανένα παιχνιδάκι και ο επεξεργαστής να είναι καλός να μην κολλάει είμαι σε Huawei mate 10 lite, Samsung Galaxy J7, και Xiaomi Redmi Note 5... πιο προτείνετε από αυτά τα 3? ή αν μου έχετε να μου προτείνετε άλλο κινητό μάρκα η μοντέλο... ευχαριστώ

1 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 6 έτη

Καλησπέρα Λευτέρη,
Τα Huawei είναι γενικά γνωστά για την ποιότητα της κάμεράς τους, οπότε αφού αυτό αποτελεί προτεραιότητα, προς τα εκεί θα σε κατευθύναμε.
Πάντως, μην περιμένεις κανένα κινητό σε δύσκολες συνθήκες να βγάλει καλές φωτογραφίες, ειδικά το βράδυ με χαμηλό φωτισμό. Ο ήλιος γενικά στη φωτογραφία δεν είναι πρόβλημα, αρκεί να τον έχεις πίσω σου.
Αυτή είναι εγγενής αδυναμία όχι μόνο των κινητών, αλλά και των compact φωτογραφικών μηχανών. Για να βγάλεις σωστή φωτογραφία το βράδυ με χαμηλό φωτισμό θέλει όχι μόνο επαγγελματικό εξοπλισμό, αλλά και να έχεις τις ειδικές γνώσεις για να τον ρυθμίσεις σωστά, οι αυτόματες ρυθμίσεις συνήθως έχουν μέτριο αποτέλεσμα.