Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Android Κινητά/Tabletαγορά κινητού τηλεφώνου έως 400 ευρώ
George Ballas ρώτησε πριν 1 έτος

Καλησπέρα και χρόνια πολλά.
Θέλω να αγοράσω καινούργιο κινητό τηλέφωνο. Έχω στην κατοχή μου το Xiaomi Redmi Note 8 με διαστάσεις 158.3 x 75.3 x 8.4 mm. Βασικό χαρακτηριστικό του καινούργιου τηλεφώνου θέλω να είναι οι μικρές του διαστάσεις. Ιδανικά θα ήθελα το καινούργιο κινητό να έχει μικρότερες διαστάσεις από το ήδη υπάρχον (με ενδιαφέρει κυρίως να έχει μικρότερο ύψος). Συνεπώς ψάχνω ένα κινητό με ύψος το πολύ 158.3 mm, ιδανικά μικρότερο. Επίσης, θα ήθελα το κινητό τηλέφωνο να έχει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

  • γρήγορο για χρήση internet, youtube, social media apps
  • μνήμη RAM τουλάχιστον 6 GB
  • μνήμη ROM τουλάχιστον 128 GB
  • δυνατότητα για 2 κάρτες SIM

Η ποιότητα φωτογραφίας και βίντεο είναι δευτερεύουσας σημασίας.
Το Google Pixel 6a είναι ένα κινητό που καλύπτει τα παραπάνω χαρακτηριστικά. Επειδή όμως δεν έχω χρησιμοποιήσει στο παρελθόν κινητό τηλέφωνο της Google, δεν είμαι σίγουρος για την αξιοπιστία του. Επίσης, κινητά iPhone τα οποία είναι μικρά σε μέγεθος είναι εκτός του διαθέσιμου budget μου.
Έχετε να μου προτείνετε κάποια άλλα κινητά με τα χαρακτηριστικά που ψάχνω με τιμή έως 400 ευρώ (ιδανικά στα 300 με 350 ευρώ);

1 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 1 έτος

Καλησπέρα Γιώργο και χρόνια πολλά! Εφόσον οι διαστάσεις είναι το σημαντικότερο κριτήριο, προτίμησε το Google Pixel 6a 5G (6GB/128GB).