Maria Peppa Tzatzaliari ρώτησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα θα ήθελα την γνώμη σας για αγορά κινητού. Έχω ξαναγράψει προφανώς κάπου λάθος γιατί κολλαει η σελίδα οποτε σας ζητάω συγνώμη για την επανάληψη. Εχω δει απο την Gearbest  2 κινητά UMIDIGI 4G phablet το Z1 και το S2. Μου εχουν προτείνει όμως και τα κινητά Xiaomi τα οποια υπάρχουν κ στην Ελλάδα. Ποιά εταιρεία να προτιμήσω? Αν η UMIDIGI ειναι καλυτερη θα έχω καποιο πρόβλημα ως προς την αγορά? Με τελωνείο με καθυστερήσεις...Δεν γνωρίζω καθόλου.
Σας ευχαριστώ

2 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα Μαρία,
Τα UMIDIGI Z1 και S2 έχουν τον ίδιο επεξεργαστή Helios P20, η διαφορά είναι πως το Z1 έχει περισσότερη RAM (6GB) και καλύτερη οθόνη, που δικαιολογούν την υψηλότερη τιμή του.
Για Xiaomi από Ελλάδα, θα βρεις στα 200 ευρώ αυτό που έχει ισχυρότερο επεξεργαστή Heliox X20 αλλά 3GB RAM. Για τους περισσότερους χρήστες 3GB RAM είναι αρκετά, οπότε είναι καλή επιλογή.
Ενώ έχουμε παρουσιάσει αρκετά Xiaomi και γνωρίζουμε πως αξίζουν τα χρήματά τους, δυστυχώς μέχρι στιγμής δεν μας έχουν στείλει κάποιο UMIDIGI για δοκιμή. Με βάση τα συνολικά χαρακτηριστικά, συμφέρει η αγορά τους, αν όμως θέλεις κάτι δοκιμασμένο, πάρε Xiaomi.

Maria Peppa Tzatzaliari απάντησε πριν 7 έτη

Σας ευχαριστώ πολύ για την απαντηση. Καλη συνέχεια