kostas hello ρώτησε πριν 1 έτος

Καλησπέρα σας βλέπω στο best price ευρωπαϊκά μοντέλα σε πολύ καλές τιμές!η διαφορα στις τιμές συγκριτικά με μαγαζιά πχ πλαίσιο είναι στο ειδικό καθεστώς ΦΠΑ που μικρά μαγαζιά δεν δίνουν ΦΠΑ στο κράτος η στους προμηθευτές απο ευρωπαϊκή ένωση ?με την εγγύηση τι ισχύει στις ευρωπαϊκές συσκευές?

3 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 1 έτος

Καλησπέρα Κώστα! Τα περισσότερα καταστήματα στο Σκρουτζ έχουν χαμηλό κόστος λειτουργίες, δεν έχουν μεγάλο στοκ, δεν έχουν "βιτρίνα" κλπ, οπότε μπορούν να έχουν χαμηλότερες τιμές. Επίσης, μερικά δεν φέρνουν κινητά από τον επίσημο αντιπρόσωπο αλλά τα κάνουν παραεισαγωγή μόνοι τους από άλλες χώρες. Θεωρητικά όλα τα καταστήματα στην ΕΕ οφείλουν να δώσουν 2 χρόνια εγγύηση για νέα προιόντα.

kostas hello απάντησε πριν 1 έτος

επειδη θα με ενδιεφερε να ανοιξω ενα μαγαζι με ηλεκτρονικα τα καινουρια μαγαζια και τα μικρα δεν εχουν δικαιωμα να μπουν στο ειδικο καθεστως φπα και να μην το αποδιδουν στο κρατος??η δεν ισχιει αυτο??σας ευχαριστω για την ανταποκριση!!!

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 1 έτος

Εννοείς να κάνεις αγορά με τιμολόγιο για να γλιτώσεις το ΦΠΑ; Απ' όσο ξέρω είναι δυνατό για όλες τις επιχειρήσεις, αλλά καλό είναι να ρωτήσεις τον λογιστή σου.