Δημήτρης Σαμοθράκη ρώτησε πριν 3 έτη

Καλημέρα, καλό μήνα και καλή χρονιά σε όλη την ομάδα του pcsteps.
Σκέφτομαι να αγοράσω ένα κινητό για την γυναίκα μου για τα γενέθλιά της που είναι σε λίγες μέρες. Έχω καταλήξει στο Huawei Y6p (64GB) Phantom Purple. Βάση των χαρακτηριστικών του και της τιμής του (και της εμφάνισης) φαίνεται καλή επιλογή. Πείτε μου αν θέλετε μια γνώμη πάνω σε αυτό.
Το πιο σημαντικό όμως είναι αν μπορεί το κινητό με κάποιον τρόπο να αποκτήσει google services. Γιατί χωρίς αυτές θα της είναι ψιλο άχρηστο. Διαβάζω πολλά στο web. Άλλοι λένε έτσι άλλοι λένε μανέστρα με κρέας. Πείτε μου και εσείς αν μπορείτε να απαντήσετε με σιγουριά πως με κάποιον τρόπο θα μπορώ να του περάσω google services έτσι ώστε να μην διαφέρει από τις υπόλοιπες android συσκευές. 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων παιδιά.
σας εύχομαι υγεία και λεφτά για το 2021.

3 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα Δημήτρη, το συγκεκριμένο κινητό έχει συμπαθητική εμφάνιση, είναι μία συσκευή για απλή καθημερινή χρήση...Δυστυχώς δεν έχουμε ακόμα κάποιον οδηγό για να σου προτείνω το πως θα περάσεις google services, εάν κάνεις όμως μία αναζήτηση internet θα βρεις αρκετές μεθόδους..τις οποίες όμως δεν έχει τύχει να δοκιμάσουμε..
Από την άλλη όμως, γιατί δεν πας σε άλλη συσκευή, όπως αυτή ή αυτή?

Δημήτρης Σαμοθράκη απάντησε πριν 3 έτη

Καλημέρα Γιώργο. Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Έχω δει και εγώ πολλά βιντεακια με διάφορους τρόπους που μπορεί να δούλευαν πριν δύο μήνες και τώρα να μην δουλεύουν. Θέλω να είμαι σίγουρος πριν το πάρω. Το κινητό είναι για την γυναίκα μου. Μικροκαμωμενη με 1,55 ύψος. Αν της πάω κινητό - ταμπλετ  θα μου πει κράτα το εσύ. Πρέπει να είναι μικρό να μπορεί να το χειρίζεται με ένα χέρι. Ιδανικά θα ήθελα κάτω από 6 ίντσες αλλά δεν υπάρχουν πολλές επιλογές. Το τωρινό της είναι 5 ίντσες xiaomi 5a. Εχθές είδα και το Samsung Galaxy A41 (64GB) Prism Crush White. Ξεφεύγω λίγο σε μπάτζετ αλλά νομίζω θα της αρέσει πολύ. Τι λες για αυτό; Εχεις άλλες προτάσεις μέχρι το πολύ 200 ευρώ, 6 ιντσες το πολύ(αντέ 6,2 αν είναι bezel-less), τουλάχιστον 64 rom. 

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 3 έτη

Tο Samsung Galaxy A41 είναι μία αρκετά συμπαθητική συσκευή..εναλλακτικά μπορείς να δεις και το xiaomi note 8t. To μέγεθος νομίζω συνηθίζεται..