Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΔιάφοραΑγορά κλειδιού για Office 2021 Professional plus από GoDeal24
Χρήστος Δρακάκης ρώτησε πριν 1 έτος

Καλησπέρα σας,
Έχω μερικές ερωτήσεις, σχετικά με τις άδειες MS Office 2021 Professional Plus του GoDeal24, προς το οποίο έχετε links στο site σας.

  • Για τί είδους άδεια πρόκειται ακριβώς (OEM, DSP, Retail, Volume κλπ)? Στην περιγραφή σας λέτε OEM, αλλά στη σελίδα του godeal24 δεν αναγράφεται πουθενά.
  • Είναι δυνατή η εγκατάστασή της περισσότερες από μία φορές, στο ίδιο μηχάνημα? Δηλαδή σε εγκατάσταση dual boot - δεν είχα πρόβλημα με αυτό με τα Windows 10 (btw τα δικά μου είναι Professional Retail, upgrade από Windows 8), για την ακρίβεια είχα τρείς εγκαταστάσεις ταυτόχρονα για ένα διάστημα, μέχρι να εγκαταστήσω ξανά τις εφαρμογές και να μεταφέρω όλα τα data από την παλιά 32-bit εγκατάσταση, πριν την καταργήσω. Έχω Microsoft account και χρησιμοποίησα τον ίδιο λογαριασμό σε όλες τις περιπτώσεις.
  • Έχει κάποιος δοκιμάσει αυτόν τον συνδυασμό, δλδ Retail Windows με OEM(?) Office, αν λειτουργεί χωρίς προβλήματα? Αν είναι OEM κανονικά θα πρέπει να σχετίζεται με τον μοναδικό αριθμό του motherboard.
  • Αν κάνω την αγορά της άδειας σε πόσο χρόνο έρχεται το κλειδί κανονικά? Άμεσα, σε μερικές ημέρες? Μπορεί η τράπεζα να βάλει ημερομηνία valeur?
  • Υπάρχει κάποιο κουπόνι από εσάς, ή πρόκειται να υπάρξει σύντομα?
  • Τέλος, εξακολουθείτε να συνιστάτε το συγκεκριμένο site? Αφορμή για την ερώτησή μου είναι η πρόσφατη αναφορά προβλήματος από χρήστη του forum σας (περίπου μια εβδομάδα πριν), και η μη ενημέρωση στη συνέχεια.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

4 Απαντήσεις

Χρήστος Δρακάκης απάντησε πριν 1 έτος

Ξέχασα να ρωτήσω, στους λογαριασμούς paypal και cwalletco μεταφέρουμε ακριβώς το ζητούμενο ποσό? Κρατούν κάτι ως προμήθεια?

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 1 έτος

Καλησπέρα Χρήστο!

1)Συνήθως πρόκειται για OEM και volume άδειες, τις οποίες αγοράζουν μαζικά και μετά μεταπωλούν.

2)Είναι, αλλά πρέπει να συνδέσεις την άδεια με τον λογαριασμό σου. Το κλειδί δεν χρησιμοποιείται πάνω από μια φορά.

3)Δεν πάιζει κανέναν ρόλο ο τύπος της άδειας του λειτουργικού με τον τύπος της άδειας των Office.

4)Πρέπει να λάβεις email με το κλειδί μέσα σε λίγα λεπτά.

5)Ανεβάζουμε πάντα σχετικό άρθρο με τις νεότερες προσφορές και κουπούνι. Θα το βρεις εδώ.

6)Προς το παρόν δεν έχει γίνει κάποια άλλη αναφορά, οπότε υποθέτουμε πως κάτι πήγε μεμονωμένα λάθος. Ωστόσο, θα έχουμε τον νου μας.

7)Το Paypal δεν κρατάει κάποια προμήθεια από εσένα ούτε χρειάζεται να φορτώσεις χρήματα. Τραβάει αυτόματα το ποσό της πληρωμής από τη συνδεδεμένη κάρτα σου.

Χρήστος Δρακάκης απάντησε πριν 1 έτος

Γιώργο, ευχαριστώ για τις διευκρινίσεις! Έκανα την αγορά και εγκατάσταση όπως περιγράφετε και το activation λειτούργησε κανονικά. Χρησιμοποίησα τον ίδιο κλειδί και στις δύο εγκαταστάσεις - πρόκειται βέβαια για dual boot εγκατάσταση (στο ίδιο μηχάνημα), όπου και οι δύο είναι συνδεδεμένες με το ίδιο Microsoft Account. Είναι OK και στις δύο.
 
Να πω ακόμα ότι όντως έλαβα το κλειδί μέσα σε μερικά λεπτά, και η διαδικασία με την τράπεζα, την PayPal και το CWalletCo μου φαίνεται μέχρι στιγμής τουλάχιστον εντάξει (το αναφέρω λόγω της ερώτησης που είχα κάνει στο αρχικό μου μήνυμα).
 
Ευχαριστώ και πάλι

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 1 έτος

Ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση Χρήστο!