Haris Kalivianakis ρώτησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα σας, είμαι έτοιμος να προχωρήσω σε αγορά υπολογιστή με τα εξής επιμέρους χαρακτηριστικά:
AMD Ryzen 5 3600
Corsair Vengeance LPX 16GB DDR4-3200MHZ, CAS:16
MSI B450-A PRO MAX
MSI Geforce GTX 1660 Super 6GB Ventus XS OC
Samsung 970 Evo NVME M.2 500GB
Θα ήθελα τη γνώμη σας σχετικά με την αγορά τροφοδοτικού και κουτιού. Στα τροφοδοτικά κοιτάω το TXM650 της Corsair και το Seasonic Core-GM-650 και για κουτί σκεφτόμουν το KOLINK Stronghold Black.

6 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα Χάρη

Για να μπορέσουμε να προτείνουμε συγκεκριμένα προϊόντα, πρέπει να μας πεις το budget σου.

Έχεις κάποια συγκεκριμένη απαίτηση σε χρώμα, εμφάνιση, μέγεθος ή άλλο χαρακτηριστικό του κουτιού;

Και τα δύο τροφοδοτικά είναι άριστες επιλογές. Προσωπικά, θα πήγαινα στο Seasonic λόγω θετικής εμπειρίας με τον συγκεκριμένο κατασκευαστή.

Haris Kalivianakis απάντησε πριν 4 έτη

To budget, η αλήθεια είναι, ότι δεν είναι μεγάλο για κουτί. Ρώτησα για το KOLINK Stronghold Black γιατί είναι σε καλή τιμή, αισθάνομαι ότι μιμείται το fractal design R6 (το οποίο έχω ήδη και χρησιμοποιώ σε δυνατότερο μηχάνημα). Χρώμα , εμφάνιση και τα σχετικά δεν με απασχολούν. Για εργασία θα χρησιμοποιηθεί ο υπολογιστής. Καλό airflow και όσο γίνεται καλύτερη ποιότητα κατασκευής σε κουτί κόστους έως 80 ευρώ ψάχνω.

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Για την τιμή του και τις απαιτήσεις σου το KOLINK φαίνεται αρκετά καλή επιλογή. Θα μπορούσες να ρίξεις μια ματιά και σε αυτό

Haris Kalivianakis απάντησε πριν 4 έτη

Γιώργο ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια και τον χρόνο που αφιέρωσες.

Haris Kalivianakis απάντησε πριν 4 έτη

Γιώργο, καλησπέρα και πάλι. Ήθελα να κάνω μία ερώτηση. Στην επιλογή τροφοδοτικού επέλεξα το ΤΧΜ550Μ της Corsair. Πήγα σε λύση 550Watt καθώς τόσο μου έδειχνε ότι χρειάζομαι με τα παραπάνω που σου γράφω το site outervision. Επειδή έχω λίγο αγχωθεί αν έκανα σωστή επιλογή καθώς τα τροφοδοτικά των 650Watt κοστίζουν μόλις 10 ευρώ παραπάνω, μπορείς να μου επαληθεύσεις ότι καλώς έμεινα στα 550Watt ή θα μου έλεγες να επιλέξω λίγο μεγαλύτερο τροφοδοτικό και ας μην το χρειάζεται το σύστημά μου. Σε ευχαριστώ και πάλι για το χρόνο σου.

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Τα 550W θα σε υπερκαλύψουν. Δεν θα αντιμετωπίσεις απολύτως κανένα πρόβλημα.