Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Αγορά ΥπολογιστήΑγορά λάπτοπ για βαριά προγράμματα
Effie Ch ρώτησε πριν 6 έτη

Καλησπέρα!
Θα ήθελα τη βοήθειά σας σχετικά με την αγορά λαπτοπ. Εγώ είμαι πολιτικός μηχανικός και δουλεύω συνέχεια με βαριά προγράμματα. Θέλω επομένως ένα λαπτοπ που να μπορεί να τα σηκώσει χωρίς προβλήματα. Επίσης, με ενδιαφέρει να έχει πολύ καλή αυτονομία στην μπαταρία και να είναι σχετικά ελαφρύ. Με gaming κτλ δεν ασχολούμαι, οπότε δεν εχω κάποιο θέμα με κάρτες γραφικών.
Για την τιμή σκέφτομαι ότι μπορώ να δώσω γύρω στα 900-1000 ευρώ, αρκεί να επενδύσω σε ένα λαπτοπ που θα κρατήσει για χρόνια.(το προηγούμενο μου ήταν sony vaio και κράτησε 7,5 χρόνια)
Ευχαριστώ πάρα πολύ εκ των προτέρων!

4 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 6 έτη

Καλησπέρα Έφη,
Αυτό θα σε καλύψει πλήρως.

Effie Ch απάντησε πριν 6 έτη

Ευχαριστώ πολύ! Πράγματι νομίζω ότι συγκεντρώνει όλα όσα θελω για τη δουλειά μου. Εχω μόνο έναν ενδοιασμό για την Asus. Δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα (Χωρίς να είμαι ειδικός βέβαια). Πιστεύεις ότι είναι αξιόπιστη?

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 6 έτη

Καλησπέρα Έφη, η Asus είναι μία από τις πιο αξιόπιστες μάρκες.
https://www.pcsteps.gr/98774-%CE%B1%CE%BE%CE%B9%CF%8C%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF-laptop-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-laptop/

Effie Ch απάντησε πριν 6 έτη

Καλησπέρα Γιώργο, ευχαριστώ για την απάντησή σου. Μάλλον σε αυτό θα καταλήξω τελικά, αφού συγκεντρώνει όλα τα χαρακτηριστικά που θέλω και είναι αξιόπιστο.