Giorgos Kalesis ρώτησε πριν 5 έτη

Καλησπερα, λεγομαι  Γιωργος  και θελω να αγορασω ενα λαπτοπ για φοιτητικη κυριως χρηση, εργασιες στο office, browsing, ταινιες και ισως καποιο light παιχνιδι. Ρωτησα σε καποιο καταστημα για να ακουσω τι θα μου προτεινει ο υπαλληλος και μου συστησε δυο δικα του ανακατασκευασμενα λαπτοπ για τα οποια υποστηριζει πως ειναι καταλληλα για τη χρηση που θελω, αλλα οι επεξεργαστες τους ειναι 3ης και 4ης γενιας που απ'οσο ξερω δεν ειναι θετικο. Θα ηθελα να ακουσω τη δικια σας αποψη
Ευχαριστω για το χρονο σας

4 Απαντήσεις

Giorgos Kalesis απάντησε πριν 5 έτη

Ξεχασα να πω πως το budget ειναι γυρω στα 300 ευρω

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 5 έτη

Καλησπέρα Γιώργο

Καλό είναι να μας πεις ακριβώς τους επεξεργαστές που διέθεταν. Είναι διαφορετικό να είχαν έναν i5 4ης γενιάς και άλλο έναν i3.

Μέχρι να μας πεις, μπορείς να ρίξεις μια ματιά στον οδηγό αγοράς μας. Σε αυτά τα χρήματα υπάρχει αυτό με i3 7ης γενιάς.

Giorgos Kalesis απάντησε πριν 5 έτη

Συγκεκριμένα το πρώτο είχε τον i3-3110M και το άλλο τον i5-4200M. Επίσης θα προτιμουσα το λαπτοπ να εχει προεγκατστημενα τα windows γιατι ειμαι λιγο ασχετος με το πως να τα περασω ο ιδιος, ευχαριστω.

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 5 έτη

Η διαδικασία εγκατάσταση των Windows δεν είναι κάτι ιδιαίτερο. Μπορείς να ακολουθήσεις τον σχετικό οδηγό μας. Άδεια μπορείς να βρεις εδώ.

Ο i5-4200M έχει καλύτερες επιδόσεις από τον i3-7020U. Οπότε, δεν είναι άσχημη επιλογή για αυτό το κόστος, αν και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά είναι ικανοποιητικά.

Απλά δεν παύει να είναι ένας σχετικά παλιός επεξεργαστής.