Giannis Panagiotopoulos ρώτησε πριν 4 έτη

Θελω υποχρεωτικα λαπτοπ λογω χωρου
Η βασικη του δουλεια θα ειναι να κανω export τα βιντεο της go pro μου,απο 1080p60 που τα τραβαω σε 1440p60 ετσι ωστε να τα ανεβαζω στο youtube και να εχω τον codec vp09(καλυτερη ποιοτητα εικονας κλπ)
Απο τις λιγες γνωσεις που εχω θα χρειαστω λογικα ανεξαρτητη καρτα γραφικων 2giga η ακομα καλυτερα 4giga,8gb ram σιγουρα και επεξεργαστη ογδοης γενιας τουλαχιστον(λιγουρευομαι ειναι η αληθεια τον i7 9750)
To ερωτημα ειναι θα τα χρειαστω σιγουρα ολα αυτα η μπορω να κανω την δουλεια μου και με λιγοτερα απο 700-800 ευρω που υπολογιζω να διαθεσω?
Γενικα  παντως σε θεματα βιντεο,youtube,αναπαραγωγη 2k video κλπ τον θελω δυνατο

3 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα Γιάννη

Μπορείς να ρίξεις μια ματιά σε αυτό το laptop, το οποίο διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά που αναφέρεις και στοιχίζει 830€. Ωστόσο, έρχεται χωρίς Windows.

Δυστυχώς, τα laptop με i7 9750 που βλέπω στα συνεργαζόμενα καταστήματα ξεπερνάνε το budget σου. Μπορείς να ρίξεις μια ματιά και στον οδηγό αγοράς μας.

Για να δούμε τι χαρακτηριστικά απαιτείται για τη χρήση που αναφέρεις, πρέπει να μας πεις ποιο ακριβώς λογισμικό χρησιμοποιείς.

Giannis Panagiotopoulos απάντησε πριν 4 έτη

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση,λογισμικο αν εννοεις αυτο που νομιζω winx hd η/και 
VSDC free video editor (με windows 10  θα τα χρησιμοποιω)

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Το συγκεκριμένο laptop θα σε καλύψει πλήρως. Δεν πρόκειται για πολύ απαιτητικά προγράμματα. Ακόμα και με έναν i5 είναι πιθανό να έκανες τη δουλειά σου. Φυσικά με χαμηλότερες επιδόσεις, αλλά ικανοποιητικά.