Giannis Kr ρώτησε πριν 4 έτη

Καλημέρα σας!
Σπουδάζω Πληροφορική στο ΟΠΑ και πιστεύω είναι καιρός να αγοράσω ένα λάπτοπ για να μπορώ να κάνω τις εργασίες κλπ της σχολής και μακριά από το σπίτι και τον σταθερό υπολογιστή!!!
Θα μπορούσατε να μου προτείνετε κάποιο, το οποίο θα με βοηθούσε σε αυτόν τον τομέα;
Έχω κοιτάξει τα προτεινόμενα λάπτοπ που έχετε βγάλει στη σελίδα σας, αλλά δε ξέρω σε τι κατηγορία να κατατάξω τη δική μου περίπτωση, έτσι ώστε να διαλέξω το σωστό.
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!

5 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα Γιάννη

Για να προτείνουμε κάτι συγκεκριμένο, πρέπει να μας πεις το budget σου ή να μας περιγράψεις πιο αναλυτικά τις απαιτήσεις σου.

Χρησιμοποιείς κάποιο απαιτητικό λογισμικό; Χρησιμοποιείς σχεδιαστικά προγράμματα ή άλλα λογισμικά που απαιτούν καλά γραφικά; Σε ενδιαφέρει καθόλου το gaming;

Giannis Kr απάντησε πριν 4 έτη

Καλημέρα σας, τα λεφτά που μπορώ να διαθέσω είναι μέχρι 600€. Δεν χρησιμοποιούμε κάποιο απαιτητικό ή βαρύ πρόγραμμα. Αλλά δε ξέρω και στο μέλλον κιόλας τι θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσουμε, επομένως ας είμαστε καλυμμένοι και σε αυτόν τομέα
Τέλος, δεν νομίζω θα χρειαστώ κάποια καλή κάρτα γραφικών για σχεδιαστικό πρόγραμμα ή games κλπ

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Μπορείς να δεις αυτό. Ένας i5 τελευταίας γενιάς και 8GB RAM είναι αρκετά για τη χρήση που περιγράφεις. Επίσης, μπορείς να ρίξεις μια ματιά στον οδηγό αγοράς μας.

Giannis Kr απάντησε πριν 4 έτη

Τέλεια!!! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ! Όταν κοιτούσα μόνος μου είχα δει το Huawei D 14/15 και είχα δει ότι ειναι αξιόπιστα. Πιστεύετε ότι αξίζουν για τη χρήση που θέλω να κάνω;

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Έχουν πιο αδύναμο επεξεργαστή, αλλά γενικά θα σε καλύψουν. Αν ψάχνεις κάτι ελαφρύ και με ωραίο design, τότε είναι πολύ καλές επιλογές.