f1v0s@yahoo-gr ρώτησε πριν 5 έτη

Καλησπέρα!Θέλω να προχωρήσω στην ακόλουθη αγορά:
https://www.ebay.com/itm/Samsung-Galaxy-View-SM-T670N-32GB-Wi-Fi-18-4-inch-Black-ROOTED/333253907733?hash=item4d977b1515:g:NMwAAOSwEuZdBe8d
και ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα καθώς δεν έχω αγοράσει ξανά από χώρα εκτός της Ευρωπαικής Ένωσης. Πρόκειται για το εν λόγω tablet και όπως βλέπετε στην περιγραφή ο πωλητής γράφει ότι δε στέλνει εκτός, παρά μόνο εντός Αμερικής. Χαρακτηριστικά γράφει αυτό στην περιγραφή όπως μπορείτε να δείτε:  "Please no 0 feedback buyers or international buyers i only ship domestically and to verified paypal addresses only!"
Τέλος πάντων για να μη μακρηγορώ, εγώ επικοινώνησα μαζί του και ο άνθρωπος προθυμοποιήθηκε να μου το στείλει. Εδω τώρα έρχεται η πρώτη μου ερώτηση,η οποία είναι η εξής: Με ποιο ταχυδρομείο να του προτείνω να μου το στείλει; (έτσι ώστε να μη μου βγει και ο κούκος αηδόνι 😁) και η δεύτερη ερώτηση μου ειναι τι ποσό θα πληρώσω σε τελωνεία κλπ κλπ; Γενικά με λίγα λόγια ποιο θα είναι το τελικό φέσι που θα μου'ρθει αν τελικά προβώ σ' αυτή την αγορά; Ποια η γνώμη σας περί του θέματος; Τι μου προτείνετε; Ευχαριστώ πολύ και πολλά συγχαρητήρια γι'αυτό που κάνετε! Keep up the good work!

3 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 5 έτη

Καλησπέρα
Τα δέματα από Αμερική είναι σχεδόν σίγουρα πως θα περάσουν τελωνείο. Όσο αφορά τις μεθόδους αποστολής, δεν γνωρίζουμε ποιες είναι διαθέσιμες.
Τα έξοδα τελωνείου μπορείς να τα δεις εδώ

f1v0s@yahoo-gr απάντησε πριν 5 έτη

Ok! 😊
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο σας και για την αμεσότητα σας!
Είστε πραγματικοί επαγγελματίες και παράδειγμα προς μίμηση για πάρα πολλούς του χώρου σας,που δυστυχώς δεν είναι και τόσο επαγγελματίες. Μπράβο σας παιδιά!!!

Deleted User απάντησε πριν 5 έτη

Αρκεί βέβαια ο πωλητής να είναι αξιόπιστος.
https://www.pcsteps.gr/26767-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CF%83%CF%84%CE%BF-ebay/